Afganisztáni víg napjaim (2016)

Whiskey Tango Foxtrot

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Kim Baker 2011-ben jelentette meg memoárját The Taliban Shuffle: Strange Days in Afghanistan and Pakistan címmel, ebből készült tavaly és mutatták be idén a Whiskey Tango Foxtrotot.


A biográfia a nő (Tina Fey) életének Afganisztánban töltött szakaszát mutatja be attól a ponttól, hogy a tévécsatorna 2003-ban kiküldte az addig csak háttéranyagokat készítő munkatársát, egészen addig, amíg 2007-ben önként úgy döntött, hazaköltözik.
A kettő közti időszakban a főszereplő a polgárháború sújtotta országban félelmet nem ismerve tudósított a hadszíntérről, miközben testközelből követte a fundamentalista berendezkedés visszaállítását.
Kabulban egy szálláson élt újságíró kollégáival, akik közül elsősorban Tanyával (Margot Robbie) és Iainnel (Martin Freeman) kötött szorosabb barátságot, így életében különös módon legalább annyira meghatározó volt az alkohol, mint a fegyverropogás.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

19
Amennyire a Szaddam-klán nem nyerte meg a tetszésemet- legalábbis az első rész után- annyira jó ez a film. Pörgős, jó a story, jól hozza azt a légkört, amiben a tudósítók a munkájukat végezték. A főszereplő meg meg külön elismerést érdemel igazi- jó értelembe vett- rámenőssége okán is. Legalább 9/10.
17
Kiváló alkotás szerintem. Párommal néztük és mindkettőnknek tetszett pedig ő általában utálja a háborús filmeket 8/10
16
ahhh igen gyenge-kár volt a hype-ért
14
Végre egy jó film fanyar humorral, közönségesen ahogy kell
13
Ez a film Hatalmas.köszi.
12
Igazán jó film! Köszi a feltöltést.
11
Eszméletlen jo volt Nekem nagyon tetszett 10
10
Nagyon jo film, konyvben meg jobb )