Akébsőnket - Nőj meg, teknős! (2015)

Roald Dahl's Esio Trot

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az agglegény Mr. Hoppy életében két dolog jelenti a szenvedélyt. Az egyik a virágoskertje a balkonon, a másik egy titkos szerelem. Mr. Hoppy ugyanis végzetesen beleszeretett az özvegy Mrs. Silverbe azon a napon, amikor először megpillantotta. Mrs. Silvernek azonban láthatóan csak egy szenvedélye van, a teknőse. Mikor egy nap Mrs. Silver elárulja, mennyire szeretné, ha a teknőse növekedne, Mr. Hoppy merész tervet eszel ki, hogy megnyerje a szívét. Egy visszafelé mondott szavakból álló versikét tanít meg szomszédasszonyának, amely állítólag majd növekedésre bírja a teknőst, ezután már csak azt kell csellel megoldania, hogy a teknős tényleg nagyobb legyen. Ennek érdekében különböző méretű teknősök beszerzésébe kezd.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
Szerintem ez egy nagyon édes film!Ami a szeretetről szól és arról hogy sosem vagyunk öregek céljaink elérésében!Sosem késő csak elhatározottság kérdése!
11
Sajnos nekem nem tetszett ez a film. A teknősök nagyon aranyosak voltak benne,de maga a történet borzalmas. Unalmas ,egyhangú nem történik benne semmi. Igazából olyan "semmit mondó" film. Pontozásom: 10/4-es.
10
Húúú, nagyon jó volt, tetszett ez a mesélős felvezetés. 10/10 pont
9
Szuperjó film! 10/10 Van mondanivalója és a főszereplők istenien játszanak.
7
10/10 ajánlom mindenkinek!
6
Különleges és megkapó történet. Igazi kis ékszer. A főszereplők fantasztikusak, mint mindig.
5
Kedves kis történet!