Aki bújt, aki nem 3 (2017)

Jeepers Creepers III

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film az előző részekből megismert szörnyeteg 23 napig tartó lakmározásának utolsó napjára koncentrál. Ekkor ugyanis Tubbs őrmester csapatával együtt elhatározza, hogy elpusztítja a lényt. A szörny viszont nem szándékozik feladni a harcot. Miközben zajlik a harc, a csapat egyre közelebb kerül a szörny titkához.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

65
Gyenge! Meg sem közelíti az 1-2-rész színvonalát! Még a lény is gagyin van megcsinálva az 1-2-részben sokkal élethűbb volt!
Nem véletlen nem készült hozzá magyar szinkron! Ha lesz 4 rész valószínű az sem lesz jobb de kíváncsi leszek! 10/2.
64
Magyar szinkron mikorra várható?
63
Bocsi de a szinkronnal mi van gyerekek?
60
Nyugi mindenkinek tán a negyedik rész ad valami magyarázatot hogy mi a film alapja
59
Szinkron ról van valami hír? bocsi hogy megint meg kérdem de már nagyon meg nézném.
58
Ilyen rossz filmet még életemben nem láttam! Tényleg annyira pocsék, hogy ezt már tananyagnak lehetne felhasználni: "hogy ne csinálj filmet" címen. Értelmetlen, logikátlan, zavaros történet, pocsék színészek, már-már nevetséges cselekmény, borzalmas vágás, rendezés, effektek... Semmi jót nem tudok róla mondani, aki szerette az első két részt, ne is vesztegesse az idejét rá, mert csak bosszankodni fog.
57
Nem értem ezt a hisztit, most az oldal szerkesztői m a fa... tudnak csinálni azzal a rohadt szinkronnal szerintetek?Nem ők szinkronizálnak... Ha feliratosan nem tetszett valakinek a film, akkor szinkronosan sem fog...
56
Mikor várhato szinkron?,feliratosan nem nézek filmet.