Alita: A harc angyala (2019)

AAlita: Battle Angel

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra. Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
  HDTC 
   
  Vidlox.me
  HDTC 
   
  Streamcloud.eu
  HDTC 
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Streamcloud.eu
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

59
Na akkor még egyszer Kétszer elküldtem a hozzászólásom, de nem jelent meg...

Na, szóval a 200 éves ember, mesterséges intelligencia, avatar mellett az egyik legnagyobb kedvencem lett,. Mindenféle várakozás nélkül ültem le megnézni ( csak úgy mint annak idején az avatarra a moziban) azt sem tudtam, hogy Cameron rendezte, volt is ámulat (<3) Teljesen elvarázsolt
58
Miért nem enged hozzászólni?
57
Remek kis film, egy remek rendezőtől és remek színészekkel. Köszönet.
56
Most olvasom a hozzászólásokban, hogyí folyt köv! Amit mertem is remélni, mert ez így nem befejezés volt! Nagyon jó film, és nem csak tiniknek! Én 60 éves vagyok, de lekötött elejétől a végéig!
55
Mikor lesz fent jó minőségben?
54
Nem rossz, egyszer simán nézhető, de sokkal többet is ki lehetett volna hozni belőle.
53
hát, bocsánat, de ez egy tiniknek való baromság. akkor más sokkal inkább az Újraindítás...
52
Valaki fel tudná rakni az árnyék nélkül 2-t ?
51
Véleményem szerint nagyon jo volt ... a harcokat nagyon szépen bemutatta precizen...emellett a tiszta szerelem az önzetlenség és a bátorság is megjelenik...s a befejezés az se semmi ,,, szoval 10/11 simán
50
Jó kis film volt!