Alita: A harc angyala (2019)

AAlita: Battle Angel

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Évszázadok múlva a jövőben, Iron City roncstelepén egy kiber-doktor, Ido, rábukkan a magára hagyott, eszméletlen kiborglányra, Alitára, és magával viszi klinikájára. Magához térve, Alita képtelen felidézni, kicsoda ő, és a világról sincsenek ismeretei; minden új élményt jelent számára. Próbál hozzászokni új életéhez és Iron City veszedelmekkel teli utcáihoz, miközben Ido óvná őt rejtélyes múltjától. A lány összebarátkozik a talpraesett Hugóval, aki viszont inkább segítene neki visszanyerni emlékezetét. A két fiatal egyre közelebb kerül egymáshoz, ám az Alita nyomában járó halálos erők hamarosan fenyegetést kezdenek jelenteni kapcsolatukra. Ekkor ébred rá a lány, hogy különleges harci képességekkel rendelkezik, amiket barátai és szerettei védelmezésére fordíthat. Elhatározza, hogy fényt derít származására; Alita olyan útra indul, ami során megmérkőzik e sötét, romlott világ igazságtalanságaival, és azt is felfedezi, hogy egyetlen fiatal nő is képes változtatni a világon, amiben él.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  HDTC 
   
  Vidoza.net
  HDTC 
   
  Vidlox.me
  HDTC 
   
  Streamcloud.eu
  HDTC 
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Streamcloud.eu
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

51
Véleményem szerint nagyon jo volt ... a harcokat nagyon szépen bemutatta precizen...emellett a tiszta szerelem az önzetlenség és a bátorság is megjelenik...s a befejezés az se semmi ,,, szoval 10/11 simán
50
Jó kis film volt!
49
Ez az a film, sok a bunyó kevés az értelem. Azért jó volt ez
48
Na ez egy kifejezetten jó film. Nem szeretem az ilyen manga/japán filmeket, de ez lekötött elejétől a végéig, nem volt unalmas. Megnézem még egyszer HD-ben is, mert látványos, ha fent lesz.
47
DVD minőség... Hogyne...
46
szerintem töbször is lehet nézni hiába 1x er láttam máris a kedvencem lett
45
Folytatása következik... Alita: A bosszú angyala (2020)
44
Ha ebben a gagyi mozis minőségben nézed meg először, az olyan, mintha az Avatart a szomszéd alkesz bácsi Color Star-ján néznéd.
A konyhájában.
A kissámlin kuporogva.
És kb. annyi is jön át, mint a fenti képzeletbeli szituációban az Avatarból.
Komolyan: annyit molyoltak a részletekkel, hogy megéri értelmes felbontásban (vagy, horribile dictu!, úgynevezett "moziban", méghozzá 3D-ben) megnézni.
Ennek a filmnek kell a látvány.
A sztori még éppen nem az a kőbalta egyszerűségű, van benne pár jó ötlet, de nem is kell Colombónak lenni, hogy tudd, mi jön.
Mondjukl, műfajilag olyan tökösmákos rétes lett. Éshát... gyúrnak a második részre...

Valaki írta az arcmimikát... Sokat gondolkoztam rajta, szerintem sokkal jobb pl. az arc fényelése (olyan, mintha rendesen lemodellezték volna a bőr átlátszóságát is) és nagyságrendekkel kifejezőbb és az adott szituácikhoz illőbb a főszereplő (full renderelt!) mimikája. Ezért jobb, mint az Avatar - közben meg túl steril az arc és lassú a mimikaváltás (nem tudom miért, végig zavart).

Azt hiszem, ha úgy állsz hozzá, hogy fél szemmel nézed, szar minőségben, akkor egy gyengus mesefilmet kapsz. Ha rászánod az időt, és figyelsz a részletekre, hagyod, hogy beszippantson, akkor meg egy jobb tinihorror-szerelmesfilm-akciófilm egyveleget.
43
Klassz volt, tőlem ment a 10/10, bár a végét jobban átvezethették volna, gyanítom a tervezett második rész miatt.
42
Aranyos kis mese. Szórakoztató film, de 1x nézős.