Álomküzdők (1984)

Dreamscape

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az agykutató központ tudósai computer-technikával próbálják megszabadítani az embereket rossz álmaiktól. Döbbenetes dologra derül fény: be lehet lépni egymás álmába, átélhetőek aktívan közös élmények. A kutatás vezetője Dr. Paul Novotny (Max von Sydow) felsőbb utasításra felkutatja egykori tesztalanyát, Alex Gardnert (Dennis Quaid), és mint barátot, kötelezi, hogy legyen a csoport segítségére. Hamarosan újabb dolog derül ki: ha valakit álmában megölnek, meghal a valóságban is. Ekkor megérkezik az intézetbe az amerikai elnök (Eddie Albert), akit szörnyű lidércálmok kínoznak. Novotny és Gardner hamarosan rá kell, hogy döbbenjen: egy ponton mindketten át lettek verve, és a háttérben jól szervezett összeesküvés folyik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Estream.to
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

3
arnold59
Sőt,a győzikesónál is jobb (mert kb. annyi köze van az Álomcsapdához).

De tényleg jó film.Szerintem ebben a témában az egyik legjobb.

2
Hát, sokkal jobb mint az álomcsapda! Pedig az 20 évvel későbbi
1
Gyerekkoromban láttam, van pár olyan jelenet benne, amit ma is emlegetek.
A látványhoz alkalmazott trükkök mára minden bizonnyal nevetségesen hatnak, de az alapötlet jó, a sztori jó és pár jelenet benne szerintem ma is ütős.

Még ma is megéri megnézni.