Alpha (2018)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Húszezer évvel ezelőtt az élet bizonytalan volt és átmeneti. Az ősember törzsekben élt, vadászott, tüzet rakott, és az égiekben bízott.
Keda fiatal még. Először indul a törzs férfijaival vadászatra, ám egy bölény fölökleli, és egy szakadékba taszítja: társai azt hiszik, meghalt, és magára hagyják.
De ő él és élni akar. Az ellenséges világban, a vadonon keresztül elindul hazafelé. Út közben társa is akad: egy sebesült farkas szegődik mellé. A két fáradt, beteg, kiszolgáltatott lény különös barátságot köt, és egyre jobban ragaszkodnak egymáshoz.
Ilyen nem történt még az emberiség történetében. De ettől kezdve nagyon sokszor előfordul majd. Az ember rátalált a legjobb barátjára…
A különleges világba vezető, elképesztő látványvilágú izgalmas történet az ősember korába vezet, de ismerős történetet mesél el: egy kutya és egy ember barátságát…

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

147
gender bébi fiú, ... inkább hagyjuk...
146
nekem tetszett a film, jó volt nézni mivé vált a fiú megérett a törzsfőnökségre, tetszett benne Alpha is, szeretem a farkasokat, és csodálom is őket, mint sok más állatot mellesleg a mai férfiak is ilyen rinyagépek, (TISZTELET A KIVÉTELNEK,AKINEK NEM INGE...) és mégsem érnek el ilyen jelentős változást napjainkban mint ez a fiú (sajna meg adatott hogy ismerek egy pár fiút-férfit...ezt a megtiszteltetést )
145
Nekem tetszett ..és nem az a lényege a filmnek,hogy kislányos rinyálós,hanem hogy mivé változik és sose adja fel...így lesz belőle férfi
144
Szomorúan olvasom a kommenteket, ha ilyen amilyennek leírjátok az tényleg gáz
Rosamund
Én szeretNÉM az ilyen témájú filmeket de nem sokat ismerek, A Clan of the cave bear sorozatot nagyon-nagyon szeretem tudsz ajánlani hasonlót film (vagy könyv)formában?
143
40.-perc után feladtam.Inkább nem is pontozom.Emós punciszájú ősemberek...
140
Jó kis film lett volna a kislányos rinyálós őskislány nélkül... Nem hiszem hogy akkoriban ilyen kölkök születtek...
139
Itt van, hogy számos kiváló minoségu filmet nézünk, ezen a helyen mindig a legújabb filmeket látom.
Ezen az oldalon ➢➢ pages.today/watchfilmy
138
Én többször is megnéztem izgalmas!