Angyalszív (1987)

Angel Heart

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az 50-es évek füstös brooklyni világában élő kiégett magándetektív, Harry Angel egy titokzatos megbízótól, egy bizonyos Louis Cyphre-től azt a feladatot kapja, hogy keressen meg egy eltűnt énekest. Az eleinte rutinmunkának tűnő megbízatás hamarosan elképesztő rémálommá válik Harry számára. Mindenki, akivel Harry beszélt, akiről úgy tűnik, hogy bármit is tud az eltűnt énekesről, hamarosan holtan bukkan fel. Kegyetlen, rituális gyilkosság áldozatai lesznek mindannyian, és a magándetektívben egyre erősödik a gyanú, hogy ezúttal nem egyszerű eltűnési esetről van szó, hanem egy sátánista szekta mozgatja a szálakat. De az is lehet, hogy valaki végig az orránál fogva vezette. Mire azonban Harry megfejti a rejtvényt, bejárja a pokol minden bugyrát.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

15
Nálam alapmű. 9/10
14
Zseniális a film! 10/10
13
Remek film, remek szinészekkel, de a közepe elég vontatott és unalmas, erös hetes.
12
Nekem nem jött be...es amikor meglattam Niro körmeit,tudtam,hogy ez nem az en filmem lesz.
11
eszméletlen az atmoszférája, nagyon furcsa és nyomasztó, aki akcióra vágyik, annak lehet, hogy unalmas, de ez akkor se egy átlagos film, szerintem is alap
10
sose felejtem el a plakátokon meg a szpotokban 'Angyalszív. minden dobbanása rémísztő'. Újranézve, a nyolcvanas évek alkotásokat mai szemmel, van egy két mozi ami a mai napig ugyanúgy hat mint akkor. Egyszerűen nem tud elavulni, sem üzenetében sem képi világában, sem egyéb tekintetben. Ezek az örökzöld cuccok. Korábban mondjuk a Cápa, Predátor, vagy később a cég, vagy az elemi ösztön, Egyszerűen nem tartalmaznak olyan elemeket amik elévülnének. Ilyen az angyalszív is. Tényleg Mickey Rourke legjobbja,
9
Wááááhhhhh, de rég láttam. Alan Parker neve eleve garancia, hogy valami olyan dologra kell készülni, ami ólomsúllyal bekúr a székbe és kiszögezi gyufaszállal a szemed Nem úgy, mint Al de Niro ))
8
Mickey Rourke legjobb alakítása.Jó film.
7
ritkan mondom filmre, de ez tenyleg alapfilm.