Animátrix (2003)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Üdvözlünk az Animátrix világában, amely a számítógépes animáció és a japán animé látványos ötvözetéből jött létre, a világ legnagyobb animé-alkotóinak közreműködésével. Tudd meg, mi történt a Mátrix előtt! Hogy mi lett az emberiség utolsó városaival, hogyan zajlott a gépek elleni harc és hogy minek köszönhetően bukott el a teljes emberi civilizáció! Légy tanúja Az Oziris utolsó útjá-nak, amely megteremti a kiindulópontját a Mátrix - Újratöltvé-nek és a Lépj be a Mátrixba videojátéknak! Ismerd meg a Mátrixot olyan teljességgel, amelyhez sehol máshol nem juthatsz hozzá! Eljött az idő, hogy rákapcsolódj a rendszerre!

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Nem vagyok anime rajongó,de ez nagyon tetszett.Szerintem akinek tetszett a Matrix világa kötelező darab(kiderül belőle egy-két érdekes háttér infó is).
4
Szerintem megéri megnézni, nagyon jó, én nem vagyok anime rajongó, sőt kifejezetten nem szeretem, de az animátrix nagyon jó, akinek tetszett a mátrix mindenképpen érdemes legalább egyszer megnézni. (én már többször is láttam és még tuti meg fogom nézni)
3
Igen, ez kifejezetten anime rajongók számára csinálták szerintem.
2
Csak ha anime rajongó vagy! Engem is átvert az első 10 perc...
1
megéri megnézni?