Anna Karenina (2012)

Anna Karenina

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1874-et írunk. A vibráló, gyönyörű Anna Kareninának megvan mindene, a férje magas rangú kormánytisztviselő, és Anna a szentpétervári úri társaság megbecsült tagja. Ám Anna egy nap bátyja, Oblonsky kérésére Moszkvába utazik, hogy segítsen megmenteni annak zátonyra futó házasságát. Moszkvában összetalálkozik Vronsky-val, a fess huszártiszttel, akivel azonnal heves vonzalmat éreznek egymás iránt, noha Vronsky épp Oblonsky sógornőjének, Kittynek csapja a szelet.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

58
Itt van, hogy számos kiváló minoségu filmet nézünk, ezen a helyen mindig a legújabb filmeket látom.

Ezen az oldalon ➦➦ article.media/movie5

Ezen az oldalon ➦➦ article.media/movie5

57
van egy nem túl régebbi verzió, na az igen. ez olyan, mintha valami vicces paródia lenne. szörnyű, én nagyon szenvedtem, nem is értem, miér tnéztem végig. szeretem ezt a történetet, azért. látom, sokan szeretik ezt a verziót, úgyhog valszeg lesz sok ember, akinek ez bejön, tehát nézze meg mindenki, utána döntse el, neki való-e vagy sem. ha nem, nézze meg a régit, azt szeretni fogja.
56
Keira Knightley élete egyik, hanem a legjobb alakítása! Imádom! <3
55
Sosem voltam egy nagy Kareninás, de ez a film jobban untatott, mint a könyv. Persze igazán kecses és széparcú szinész gárdát kapunk, de ez sem segített (nálam) a film rettentő vontatott ritmusán, és az egyes, részleteiben igencsak zavaros jelenetein. Viszont nagyon szépen volt fényképezve, az operatőri munka zseniális (imádtam a vonatjeleneteket), és a kosztümök is nagyszínpadiak. 10/6
54
A kritikusok valamiért nagyon szerették fikázni ezt a filmet, de bárki bármit mond, nekem nagyon tetszett. Először is nagy rajongója vagyok az orosz irodalomnak, és az Anna Kareninát is nagyon szeretem.
A filmnek egyébként gyönyörű a látványvilága,a díszletek, a kosztümök, minden a helyén van. Az meg különösen tetszett, hogy minden történés egy színpadon játszódik.
A színészek is jók voltak, különösen Jude Law, aki bámulatos átalakuláson ment keresztül, és az alakítása is legalább olyan jó volt! Keira Knightley-val sincs semmi problémám, szerintem nem volt rossz Anna,bár néha egy kicsit túlzottan teátrálisra vette a karakterét. Az egyetlen, akit sehogysem érzek odavalónak, az Aaron Johnsson, ő egyszerűen túl kisfiús Vronszkij grófnak.
Mindent összevetve remek film, megéri megnézni!
53
nekem 15 perc elég volt
52
Nem kepzeld Romaniaban nem tanitanak Anna Kareninarol es attol hogy neked egyertelmu a vege nem biztos hogy masnak is az!!! Ha komentelek akkor figyelembe veszem azokat is akik lattak es azokat is akik nem,igy nem szoktam fontos infokat megemliteni aki pedig megszeretne annak ott van a SPOILER gomb nagy okos!
51
BrigiBrigi! Nem jártál iskolába? Nem hallottál irodalomórán az Anna Karenináról? Vannak világszerte ismert, többször feldolgozott történetek, amiknél ez a lépés értelmetlen elvárás. Ez olyan, mintha azért reklamálnál, mert valaki leírná, hogy a Rómeó és Júlia vége is szomorú, mert a szerelmesek öngyilkosok lesznek. Bocsi, most sem spojleroztam!
50
Megkerek mindenkit,hogy aki itt nem hasznalt spoilert az a kozel jovoben figyeljen oda! En szemely szerint nem lattam ez a filmet es szandekomban allt megtekinteni de nem fogom mert egy par hozaszolo elarulta hogy a vege szomoru,egy szerelmi tortenetnel szerintem ez mindent elarul
49
nekem annyira nem jött be, de azért köszönöm a feltöltést.