Anomalisa (2016)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Michael Stone férj, apa - és a Hogyan segíthetek segíteni nekik? című könyv megbecsült szerzője.
Élete annyira átlagos, hogy ez már-már megbénítja őt.
Üzleti útra megy Cincinattibe, ahol egy ügyfélszolgálatosoknak rendezett koncerencián tart előadást. Bejelentkezik a Fregoli Hotelbe, ahol találkozik Lisa Hasselmannal, aki pékáru üzletkötőként dolgozik.
Lisa felajánlja, hogy megmutatja neki, hogyan törhet ki reménytelen helyzetéből. Ez a gyönyörűen gyengéd, abszurdan humoros, álomszerű alkotás Charlie Kaufman (Adaptáció, A John Malkovich menet) első animációs munkája.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Elolvastad az első hozzászólását? 40 percet nézett meg a 90 perces filmből. Senki sem érti azt amit nem látott. Maximum értette az első 40 percet, nem volt neki való és abbahagyta.Tőle a film második felében sárkányok is röpködhettek volna tüzet okádva egy egész hadseregre.

Lehet, hogy a világ egyik legunalmasabb filmje. Az is lehet hogy a legérdektelenebb, de ő ezt nem tudja.

A film nehezen emészthető, reális dráma. Swarm jól leírta a lényeget. Ajánlani nem tudom senkinek, de ettől még érdekes, egyszer nézhető kategória. Nem családi film és nem gyerekeknek való.
6
RedDevil

Szívemből szóltál Utálom mikor degradálják az embert, mert egyszerűen csak nem tetszik egy adott film. Rögtön azzal jönnek, hogy "nem értetted meg, nézzél rajzfilmet..."
5
@swarm - Tökéletesen értettem, és mégis: rossz film.

UI: néha jól esne, ha adnátok annyi kreditet az embernek, hogy csak azért mert utált egy filmet, még érthette azt...
4
Elég nehéz és depresszív film,de érdemes rászánni az időt,mert a mondanivalója elég időszerű.
3
Rétegfilm. Vontatott realista, az első fele mondhatni dögunalom. Mégis egy mestermű! Tele van apró utalásokkal, de az egész lényege az emberi elidegenedés és fásultság bemutatása, ezért ugyanaz a hangja pl mindenkinek a főszereplőn és Lisán kívül. Nagyon nehéz film, de piszkosul megfogott. Gyönyörű és fájdalmasan őszinte. Aki nem fogékony rá nem fogja se érteni se értékelni.
2
Nem tehetek róla nekem nagyon nem jön be. 5/10
1
Minden idők egyik legunalmasabb és legérdektelenebb filmje. Negyven percig bírtam.