Anonymus (2011)

Anonymous

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A tizenhetedik századi Angliában, Erzsébet királynő uralkodása alatt az arisztokrácia erotikával és bűnnel teli világa az egyszerű intrikáktól kedzve a nagy ívű politikai játszmákig terjed. Oxford grófja, aki a társadalmi helyzetéből kifolyólag nem engedheti meg magának, hogy nyíltan elmondja véleményét, drámák és komédiák sorai közé rejti üzenetét, hogy a színpadról befolyásolja a politika alakulását. Felbérel egy drámaírót, hogy a neve alatt fussanak a művek, ám ő félelmében a Shakespeare nevű színésznek adja át a feladatot.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

18
Eszméletlen!!! Ha ez valóban igaz,nagyban megváltoztatja az emberiség hitét a művészetben,szinte lavinát indít a gondolatokban...Akkor most mi is a valóság és mi az igazság!!!??? A kettő között talán óriási szakadék tátong??? Ki tudja......A filmet MINDENKINEK figyelmébe ajánlom. Fantasztikus!!!
17
Nagyon jo film! A politika semmit nem valtozott az elmult par szaz evben! Es igen akar igy is lehett, el lehet gondolkodni rajta! Engem vegig lekotott, csak ajanlani tudom a filmet!!!
16
A hozzászólásokat olvasva döntöttem úgy, hogy megnézem ezt a filmet..., bocsánat az előttem szólóktól, de nekem nem tetszett ez a film. Számomra unalmas volt, és a kb. felénél fel is adtam az egészet.
15
Nagyon - nagyon tetszett! Köszönöm a feltöltést 10/10
14
Hol bújkált előlem eddig ez a film? Nagyon tetszett! Köszönöm a feltöltést!
13
Tényleg remek film, meglepő feltételezés Shakespear-ről, de nagyon jó film! 10/9
12
megunhatatlan , és akár így is történhetett... a nyertesek, mi - a mindenkori túlélők lettünk... a film kitűnő, minden szempontból... élmény...
11
KIHAGYHATATLAN 10/8
10
Nem egy szombat esti lazulós film, a nehezebb kategóriába tartozik szerintem. Figyelni kell és voltak részek, amik nagyon kidolgozottak voltak a végére szépen összeállt minden. Nekem összességében nagyon tetszett. Jók voltak a színészek, nagyon jó volt a vágás, maga a koncepció is.

Köszönöm a feltöltést!
9
Nem akartam megnézni, évek óta csak halogatom, mert nem tetszett ez a hülye ötlet h nem ő írta a műveit, de jó film volt.. Aki szereti Shakespeare-t annak tetszeni fog, annak ellenére hogy itt íràstudatlannak van beàllítva.. (Ha a filmet kell pontozni és nem a történetet kétségtelen hogy 10/10)