Apokalipszis most - Rendezői változat (1979)

Apocalypse Now Redux

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A vietnami háború idején az amerikai, vezérkari százados egy őrült parancsnok magánbirodalmába téved. Willard kapitány (Martin Sheen) a saigoni CIA-tól azt a különleges megbízatást kapja, hogy egy nyilvánvalóan megőrült ezredest (Marlon Brando) likvidáljon. Látnia kell, mint válik a vietnámi háború szándékos vagy félelem szülte gyilkolássá. Feladata könnyen az életébe kerülhet. Az ellenséges területeken keresztül el kell jutnia a kambodzsai határhoz, ahol már hosszú ideje él a hegyekben egy "zöldsapkás" ezredes, Kurtz, aki az őt istenként tisztelő bennszülöttekből magánhadsereget szervezett, s esztelen vérengzésekkel tölti napjait. Willard útja felfelé a folyón, a háborús területen keresztül egyre inkább erős színekkel festett rémálomhoz hasonlít. Küldetése: "megsemmisítés bármire való tekintet nélkül".Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
  Rendezői változat 
   
  Vidto.me
  Rendezői változat 
   
  TheVideo.me
  Rendezői változat 
   
  Vidlox.tv
  Rendezői változat 
   
  Openload.co
  Rendezői változat 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

23
Alapmű.
22
Döbbenetes bizony! 8/10
21
Nehéz film ,döbbenetes ! A Doors zenéje igazán passzol !
20
Nagyon különleges film. A háború értelmetlenségét és káoszát művészien mutatja be. Olyan bizarr az egész, szerintem ez nagyon közel áll a valósághoz, néha úgy éreztem, mintha ott lennék. A csatajelenetek pedig elképesztően jók. Ez az a film, amit nem elég egyszer megnézni, de még kétszer sem, nem értettem meg teljesen, de nagyon megfogott, 8,5 pont.
19
Nem egy könnyen emészthető film. Moziban nagyon-nagyon régen láttam. Nagyot ütött a szélesvásznon! Felnőtt fejjel már többet értettem belőle. Korszakában az egyik legkíválóbb mű!
18
Első nekifutásra nekem sem sikerült végignézni,egy óra után beleuntam.Idősebb fejjel megint nekifutottam és már más szemmel végig néztem meg.Én is a kortalan remekművek közé sorolnám.Sann veled nem igazán értek egyet ,részemről egész másról szól a film.Persze abból a szemszögből is meg lehet közelíteni amit te írtál csak akkor elég sok jó filmet lelehetne húzni a retyón.
17
Minősíthetetlen volt az első 1 óra, a többi akármilyen is már nem érdekel OFF
16
Lehet hogy egy remekmű, de nekem nem tetszett! 4/10