Appaloosa - A törvényen kívüli város (2008)

Appaloosa

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Virgil Cole seriff és helyettese, Everett Hitch egyszerű elveket vallanak hivatásukban: tüzelj gyorsan és pontosan, majd gyorsan töltsd újra a kiürült tárat. Az érzéseidrõl feledkezz el, mert az életedbe kerülhetnek.
Az Erõszakos múltban ellenfelek voltak, ezúttal azonban Ed Harrist (aki rendezõként, producerként és társíróként is jegyzi a filmet) és Viggo Mortensent a két hivatásos békebíró szerepében jó barátokként látjuk viszont ebben az erõs jellemeket felvonultató, Robert B. Parker regénye alapján készült kõkemény westernben. A városba érkezõ nincstelen, de talpraesett asszony (Renée Zellweger) életveszélyes érzelmeket hoz a két szikár férfi életébe, miközben a harc életre-halálra szól: elfogni és törvény elé állítani a gyilkos Randall Bragget (Jeremy Irons). Egy biztos: Appaloosa városának utcáin vér fog folyni.

K96

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Nézhető film 10/7
4
Sajnos hihetetlenül unalmas, tempótlan film.
Ed Harris remek színész és mindig hozza a formáját a lassú, meghitt, megfontolt karakterében, de ugyan ez a stílus rendezésben, azt az eredmény hozza, hogy megalszik a tej az ember szájában.
Maradjon inkább a színész státuszban az öreg mester.
Sajnos nem tudom ajánlani senkinek ezt a filmet.
Pontozásom: 4/10


3
jó film volt
2
Nagyon jó ez a film ajánlom mindenkinek !
1
Na egye fene 10/6 de csak mert én is érzéketlen vagyok.