Aranyhaj: Az örökkön örökké előtt (2017)

Tangled: Before Ever After

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A mozifilm és az Aranyhaj örökkön örökké közötti időszakban játszódó történetben Aranyhaj az esküvőjére és a koronázásra készül.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Kingvid.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Még jó hogy eszembe juttatta egy barátnőm a sorozatot...
Megnéztem ezt és egyáltalán nem tudtam élvezni. Nem a grafika volt a hibája, ó nem! Azzal semmi baj nincsen, még egészen ötletes kivitelezés... de! A történet nekem olyan szinten nem tetszett, hogy az nem igaz. Lett volna benne lehetőség és mégsem éltek vele a készítők.
Amikor megjelent vele az első film (2010) hatalmasat robbant, még nekem is felkerült a kedvenc Disney meséim listájára. A rövid szösszenet utána, a kis szellőnyi folytatása (2012) is tarolt és nagyon sajnáltam, hogy igazából csak egy rövid film lett belőle.
Humoros, szeretni való karakterek - elengedhetetlen egy mesében. És a magyar szinkron is állta a helyét nagyon is. a mai napig szeretem visszanézni ezt a két művet.
Aztán most idedobták ezt... hiba volt! Lehet, hogy egy gyermeknek még emészthető (bár az előttem szóló komment ezt nem éppen támasztja alá..), de egy "nagy gyereknek", felnőttnek már kevésbé. Most először pontoztam valamit le (szó szerint, 1-est kapott tőlem) úgy igazán. Nagyon szeretem Disney meséket, ez viszont egy semmilyen "produkció". (Sajnálom akit sért a véleményem!)
5
mi +nétük a gyerekekkel.de kár volt a kislányom ezt mondta -anya ez nem is az aranyhaj csak valami utánzat és nem tetszett.hát nekünk se 5pontos
4
Ez sorozat sok rész lesz még
3
Végre. Teljesen jó, csak nem Disney. 2D!
2
ez most komoly???
1
Lesz fojtatàsa???