Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány (2019)

Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile

Értékeléshez regisztráció szükséges!
1969. Ted (Zac Efron) őrjítően jóképű, okos, karizmatikus és gyengéd, az elővigyázatos, egyedülálló anya, Liz Kloepfer (Lily Collins) pedig képtelen ellenállni a férfi sármjának. Elképzelni sem tud ideálisabb pasit Tednél, és hamarosan fülig beleszeret. Ahogy telik az idő, úgy tűnik, a pár mesébe illően boldog életet él, de aztán ennek hirtelen vége szakad. Tedet letartóztatják, és könyörtelen gyilkosságokkal vádolják meg. Liz eleinte csak aggodalommal szemléli a történteket, aztán egyre jobban hatalmába keríti a paranoia, a bizonyítékok fényében pedig kénytelen lesz szembenézni a lehetőséggel, hogy álmai férfija valójában pszichopata.

Az Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány Ted Bundy, a történelem egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosának történetét meséli el.

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

13
Nekem bejött! 10/9
12
1más után lestem meg a 2003-as és ezt az újabb verziót... Nem tudom, de vlh 1ik sem fogott meg! Mondjuk még jó, h nem...
Mondhatni semmitmondó alkotások... Minden néző, 1ben Esküdt is, mindenki eldönti, h bűnös vagy sem...
Ez a véleményem!
Am miért kell minket érdekeljen egy gyilkos sorsa , élete ? Sztem felesleges negatív példát lesni, h ne váljunk gyilkosokká...

Thx 4 Up!
11
Efron zseniálisan hozza a nárcisztikus, mártír szociopatát! A film lassú és vontatott, olyan mintha 2 órán át bizonygatná Bundy ártatlanságát, de pont ezzel ad maga a film címének (és Bundy bipoláris személyiségének is) egy éles kontrasztot. Vér és cincálás nélkül, átlag emberként láthatjuk Bundyt a minta ragadozót (mint a kitalált kedvencünket, Hannibált), amitől az egész csak még felkavaróbb.
10
Nem erre számítottam.
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!


Ha csak filmként tekintek rá, akkor nem tetszett viszont pontozni nem tudnám, hiszen valós eseményeket dolgoz fel, ami önmagában is elég megrázó.
9
Szerintem nagyon durva, hogy az emberek mikre képesek és ráadásul olyanok, akik közel állnak hozzánk...akikről nem is sejtenénk... Hihetetlen milyen meggyőzően adta az ártatlant!
8
Ez a Liz nevű nő volt a legkevésbé érdekes a valódi Ted Bundy történetben. Ellenben egy szót sem ejtettek a legelső barátnőjéről, pedig a öldöklések a szakításuk után kezdődtek. Hidegvérrel meggyilkolt és feldarabolt random fiatal nőket, a holttestüket egy elhagyatott erdős területre vitte, és később visszajárt közösülni velük.
A második szökése után kegyetlen vérfürdőt rendezett - ez képezte a filmben bemutatott tárgyalás témáját -, de arról csak érintőlegesen esett szó, hogy megölt egy 12 éves kislányt is. Az áldozatainak száma jóval több lehetett, mint a bevallott harmincvalahány. Egy igazi görény volt, nem kérdéses, hogy megérdemelte a halálbüntetést.

A Netflix dokumentumsorozata sokkal hitelesebb, mint ez a cukormázzal leöntött film. Csodálkozom, hogy a magyarországi forgalmazó úgy gondolta, érdemes mozifilmként bemutatni. Elég nagy csalódás így is.
7
szerintem a nő szemszögéből mutatja be az eseményeket...
jó lett... 10
6
...a film meg uncsi...
5
Jobbat vártam...