Atomcsapda (2002)

K-19: The Widowmaker

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A film nem a háborúról szól, hanem arról, hogy micsoda bátorság kell ahhoz, hogy ne legyen háború. A megtörtént eset ihlette film Vostrikov kapitány Harrison Ford hősiességét követi nyomon, akit a hidegháború csúcsán a nukleáris rakétát hordozó tengeralattjáró, a K-19 parancsnokává neveznek ki, az eredeti parancsnok Mihail Polenin kapitány Liam Neeson helyére. Vostrikov azt a feladatot kapja, hogy villámgyorsan indítsa el első útjára a rosszul előkészített, nem megfelelően felszerelt tengeralattjárót és nem számít, hogy milyen áron.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
kitűnő film, nagyszerű játékkal...
11
A filmben csak utalnak rá, de valóban elég lett volna a háború kirobbanásához ha akkor felrobban a ruszki tengeralattjáró és elsüllyeszti az amcsi rombolót. A hidegháborús időkben pattanásig feszült volt a hangulat...
10
A szovjetek 100 éve így csinálnak mindent: nyolcadrangú alapanyagból összekókányolnak valami épp hogy működő sz.rt, a lyukakat meg betömik heroikus szólamokkal, úgyis mint Haza Anyácska, Párt és Főtitkár Elvtárs, Népünk Boldogulása és a Piszkos Kutyák Akik Ellenünk Törnek. Az emberéletet gombokban számolják - jut is, marad is. Hihetetlen banda.
Ez a film is erről szól, még akkor is, ha amerikai. A két kapitány halálosan idegesítő, az egyik a jófiú, a másik a kemény kéz, olyan frázisokat eregetnek, hogy feláll tőle a szőr a hátamon (ja, én ezeket élőben hallottam a 70-es években, egy életre elegem lett belőle). Kathryn Bigelow jól megtanulta a leckét, rendesen fel tudja hergelni a nézőt. De ettől mégsem lesz jó a film, az egész valahogy olyan személytelen - mindenki papírízű klisé, nincs egy hús-vér figura. Sajnálom, a Das Boot olyan magasra tette a lécet, hogy már nagyon-nagyon nehéz annál jobb, élőbb, torokszorítóbb tengeralattjárós filmet csinálni. Ez is csak egy pontos, de élettelen báb.
9
Egész jól indul, de aztán ahogy halad a film nekem valahogy darabokra esik szét az egész.
8
Kellemesen csalódtam! Bravó! 10/10
6
Hatalmas film, nagyszerű színészi alakításokkal!!! 10/10
5
Harrison Ford és Liam Neeson ismét hozta a formáját...jó film...
4
hat ez oltari egy film!!!rossz belegondolni abba hogy milenne ha a ket nagy hatalom hadat uzenne egymasnak.Nallam a film 10/11
3
Iszonyat nagy film! Ha pedig tényleg hasonlóan történt akkor csak megköszönheti neki a világ! 10/10