Az alapító (2017)

The Founder

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az illinois-i üzletember, Ray Kroc megismerkedik a Kalifornia déli részén hamburgerezőt üzemeltető McDonald fivérekkel az 1950-es években. Krocot lenyűgözi az étterem gyors kiszolgálási rendszere, s ügyesen manőverezve átveszi az irányítást a vállalkozás felett; hamarosan milliárdos birodalommá és a világ egyik legismertebb márkanevévé fejleszti a McDonaldsot.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

45
Hát igen, ahogy mondani szokták: Kártyában, pénzben, nőben nincs barátság!
44
Bárki akármit is mond, ez a Ray egy üzleti zseni volt. Gyorsétteremet, mint forradalmi újítást kár lett volna az ismeretlenségnek meghagyni. A Mc'Donalds fivérek bár forradalmi újítók voltak, de nem üzletemberek, a verseny szférában pedig mit sem ér a tehetség önmagában...
43
Huuhh hát nemis tudom ,hogy fogalmazzam meg magamat ,de fantasztikus az alkotás ,nagyon valós betekintést mutatott ,hogy az üzletben nincs semmi barátság semmi tisztelet semmilyen határ ! undorító és zseniális ! 10+
42
Erdekes volt,egyszer elmegy.Lattam mar jobbat.
Koszonom a feltoltest.Pontozasom 10/7.
41
10/10. Minden egyes filmkockáját imádtam. Tiszta; egyszerű kissé hűvös alkotás. Ilyen az üzlet. Azon kevés életrajzi alkotások egyike , ahol a siker egy valós összetevőjét megnevezik. Egy titkot megosztanak velünk. Egy ködbe burkolózott talányt/félre értést eloszlatnak a siker hogyanjából. Tanulságos és szeretettel ajánlom mindenkinek.
40
Érdekes volt.Nem rossz.7.-pont.
39
Szrintem baromira jo film lett egyszeru es nagyszeru egesz annyira hogy kedvet kaptam egy Big Mac menuhoz písz
38
Tanulságos , köszi szépen a feltöltést!
37
Nagyon jó film! Csak ajánlani tudom