Az Amazonas kincse (2003)

The Rundown

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Los Angeles farkastörvények uralta urbánus dzsungelében akadnak emberek, akik semmilyen eszköztõl sem riadnak vissza, ha feladatuk teljesítésérõl van szó. Beck (The Rock) is ilyen figura. Afféle behajtólegény, aki megbízóinak soha nem okoz gyalódást: mindent vissza - vagy elvesz, legyen az egy filctoll, egy elmulasztott kifizetés vagy egy magát játékadósságba verõ hátvéd Super Bowl gyűrűje. Beck most egy fickót keres, aki viszont egy kincset... és mindenki a nyomukban van. Becknek tehát minden tehetségére szüksége van, hogy megbirkózzon a sóderelõ üldözöttel, a titokzatos lánnyal, az õrült tirannussal, a kéjvágyó majmokkal, a hallucinogén gyümölccsel, a sarokba szorított lázadókkal, a veszélyes tereppel, a rejtett csapdákkal és minden akadállyal, amellyel a dzsungel kedveskedik neki.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Meg van DVD-n a film, de ha van szabadidőm, mint most, hogy le vagyok gatyásodva, szívesen megnézem. Ízig vérig kalandfilm. Egy kis kincsvadászat, dzsungel, menekülés, pór és jópofaság, kiváló rendezés és kiváló alakítás,gyönyörű természet, fantasztikus vágás, kerek történet 10/10
4
Nagyon jó film 10/10
3
Nem volt rosz film
1
A két Múmiát követő jó kis kalandfilm.Teljesen két elődjét vette célba ,na meg persze a Skorpiókirály-t.Mind jó kis kalandfilm,kihagyhatatlanok mint ahogy ez is.