Az angyali Audrey Hepburn (2000)

The Audrey Hepburn Story

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A tündéri arcú Audrey Hepburn, a "csudapofa", a múlt század egyik legnépszerűbb színésznője milliók kedvence volt. Ez a film életének kulisszatitkaiba nyújt bepillantást, ahogy az angyali kislányból felnőtt nő lesz, aki olyan sztárok oldalán tűnik fel, mint Humphrey Bogart, Gregory Peck, William Holden és Mel Ferrer. Felidéződnek legnagyobb filmsikerei, a Római vakáció, a Háború és béke, az Álom luxuskivitelben és a Várj, míg sötét lesz! készítésének motívumai. Nagy szerelmek és nagy csalódások követik egymást, hogy azután a látszólag törékeny kislány még nagyobb sikereket arathasson - mégpedig a legnagyobb rendezők: Billy Wilder, Fred Zinneman, King Vidor és William Wyler vezérletével. És a hőn áhított Oscar-díj nem a vég volt, csupán a kezdet.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Estream.to
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

2
Nekem tetszett a film.
Az előttem lévő szerintem túlságosan lehúzta, és miatta egy darabig meg sem néztem a filmet. Kár volt. Szerintem érdemes megnézni.
1
Nagyon szépen köszönöm a film feltöltését.

Nem ajánlom senkinek
ezt az ízetlen, sótlan, borzadályra sikeredett "mű-vet": csalódás, semmi élet,
csak lagymatag bemutatás.

Aki még nem találkozott Audrey Hepburn filmjeivel, és csak ebben a filmben hall róla először, el sem tudja képzelni,
hogy mit ettek annyian ezen a színésznőn.

Ez a film csak rettentő halovány árnyéka a bűbájos Audrey-nek. A nagy szemeken kívül sem a történet feldolgozása, sem a rendezés, sem a színészi játék nem adnak Hepburn-ös élményt.

Nem ajánlom senkinek ezt a filmet.

Inkább olvassa el az eredeti és hű életrajzát, nézzen róla fényképeket és legalább 3 filmjét. Na akkor többet ér vele és igazi mozi-csodában lehet része
- egy igazi Audrey Hepburn rajongó.