Az apáca 2018 (2018)

The Nun

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A démonok köztünk vannak – van, akinek egy életen át sikerül elkerülnie őket, és van, akinek az a foglalkozása, hogy szembenézzen velük. 1952-ben a napfényes Rómából kis küldöttség érkezik egy isten háta mögötti fogarasföldi kolostorba. Borzasztó dolgok történtek a szomorú falak között, a klastrom mindig félhomályos, mindig hideg és barátságtalan folyosóin, és a jövevények (egy apáca, egy szerzetes és egy novícius) bízik benne, hogy hamar kiderítik, ki állhat a háttérben, és hazatérhetnek biztonságos, napfényes világukba. Valami rosszra készültek, de nem ennyire rosszra. Amivel itt találkoznak, az olyan ősi és olyan gonosz, hogy talán még a hit ereje sem elég rá, hogy megóvja őket. Valak ő, az apáca képében megtestesülő démon, a sátán küldötte. Az elmúlt évek legsikeresebb horror-sorozatait jegyző James Wan producerként és rendezőként is bizonyította már, hogy mennyire szereti és mennyire érti a műfajt. A Démonok között-sorozat valamint a belőlük leágazó Annabelle-filmek mellet most új figurát kelt életre: Valak feltűnt már a Démonok között-ben és az Ananbelle-ben is, de most mutatja ki igazán a foga fehérét.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

153
csupan babjatek a film gyerekeknek, igazi csalodas a horror mufajban
152
Nem mukodik, mert nem tudok 1 filme sem Meg nezni?
151
Miert nem tudok egy filmet sem elinditani? Valaki segitsen?
150
Nem 6,8 - at .5,4-et kapott.
149
Nem értem, hogyan kapott ez 6,8-at. Borzalmas horror volt szerintem. Még mindig az eredeti, igazi, első Démonok Között, ami miatt ráz a hideg. Atmoszféra, hangulat, félelem. Ebben az univerzumban még az Annabell 2 volt a jó szerintem, az is tudott paráztatni, nem csak megijeszteni. Ez pusztán csak ijesztő volt, jumpscare show, főleg hogy trailerben nagyon sokat el is lőttek. Bénácska, de egyszer mindenképp nézhető volt, történetre azért én adok pontot, bár lehetett volna még érdekesebbé tenni. Baráttal, barátnővel ketteseben, vagy talán egyedül inkább ajánlanám.

5/10
148
Klassz film, bár nem volt számomra félelmetes
147
nekem nem tetszett 1 szer sem tudtam megijedni...többet vártam volna james wan-tól.. bár a démonok között legelsö részétöl véleményem szerint nem létezik jobb izgalmasabb és félelmetesebb horror ezét csalódtam benne sokkal többre számitottam és túl misztikus volt számomra nállam 4 es
146
És ez számít jó horrornak??? Jézusom...
145
Hazudnék, ha azt mondanám, nem féltem, de ezt leszámítva nagyon nem minőségi