Az Árnyak 2. évad (2017)

Umbre

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Relu Oncescu látszólag egyszerű bukaresti taxis, boldog családdal, feleséggel és két gyermekkel. Pedig valójában kettős életet él, másodállásban" ő a Kapitány névre hallgató helyi gengszter. Mindezt olyan ügyesen csinálja, hogy a családja mellett a maffia sem tud erről. Ralu minden kézben tart, egészen addig, amíg véletlenül megöl egy embert. Ezután megpróbál eltűnni az alvilágban, de nem találja a kiutat. A hazugságok egyre inkább fojtogatják, és a sötét titkai sorra napvilágra kerülnek.

Teljes az évad!

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
  1. epizód 
   
  Openload.co
  2. epizód 
   
  Openload.co
  4. epizód 
   
  Openload.co
  5. epizód 
   
  Openload.co
  6. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
ennek aztán semmilyen vége nem lett ,vagy talán egyszerüen félbehagyták a sorozatot ??
4
eddig nem vagyok annyira elragadtatva a 2. évadtól . egyébként totál a Sir Avila román klónja , de azért az keményebb meg jobb is volt .
3
Egy picit el van írva ott fent a sztori mert nem ő a kapitány hanem a kapitánynak először a verőlegénye most meg a mindenese.
Én meg csak várom és várom,hogy majd valami nagy gengszter lesz belőle meg átveszi a helyét a kapitánynak (mint pl Gomorrah)..
De így hogy a 2ik évad 2ik részében is még csak a kapitány "csicskása"..és kilátás sincs arra,hogy ez változik ..nekem kezd unalmassá válni..
Meg aztán a gengszter film átment családi drámába..hááát nem tudom
Azért köszi a feltöltést..
2
Már én is nagyon vártam