Az elektromos ködben (2009)

In the Electric Mist

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az In the Electric Mist (Az elektromos ködben) egy 1993-as James Lee Burke bestseller filmváltozata, a hõse pedig a szikár, kurta szavú Dave Robicheaux detektív, aki egy hajmeresztõen kegyetlen sorozatgyilkos után nyomoz. Valaki fiatal prostituáltakat szed ízekre, és a szálak Robicheaux egykori barátja, a helyi maffiafõnök felé vezetnek. Közben felbukkananak egy negyven évvel korábbi gyilkosság áldozatának földi maradványai is, és a detektív egy idõ után szellemeket kezd látni. Komolyan, beszélget velük, fõleg egy szakállas, polgárháborús tábornokkal. A végére természetesen az is kiderül, hogy minden összefügg mindennel. Taverniernek sikerült elég nagynevű színészeket összeszednie az elsõ angol nyelvű filmjéhez: fõhõsét, Robicheaux-t, Tommy Lee Jones játssza, a detektív feleségét a ma is gyönyörű Mary Steenburgen, a maffiózó a remek John Goodman. A sztoriban egy filmforgatás is szerepel; Peter Sarsgaard játssza az állandóan részeg fiatal filmsztárt, a Nem vénnek való vidék-ben újrafeldezett Kelly MacDonald pedig a barátnõjét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

17
Kimondottan jó film, kicsit lassú, a kilencvenes években csináltak ilyen hangulatú filmeket, nekem nagyon tetszett, köszönöm a feltöltést!
16
Ajajj! Ez nagyon gáz! Tommy a kedvencem,de akkor is ez a film semmitsem ér egy nagy 0-a! Sajnos...
14
Egyszer nézhető erősen nyugdíjas. Sajna a tartalom leírásával szemben és amit abból ki lehetett volna hozni az semmi ehhez képest , amit megvalósítottak. Tommy Lee óriási színész és a figyelmet odaszögezi , de a film gyenge. Egyszer meg lehet nézni. 5/10
13
Egyszer nézhető 10/6
12
Sztem ott van a szeren.
A jó öreg Tommy Lee hozza a szintet.
11
Ez es áláp bezony!
Jóféle
10
Be aludtam rajta!!!