Az élet ára (2015)

Eye in the Sky

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Katherine Powell ezredes egy titkos drón missziót vezet, melynek célja, hogy elfogjanak egy terroristacsoportot a kenyai Nairobiban.
Amikor Powell megtudja, hogy a csoport tagjai öngyilkos merényletet terveznek, a terroristák likvidálása mellett döntenek.
Egy drónpilóta sikeresen beméri a radikálisok búvóhelyét, azonban egy kilenc éves kislány is tartózkodik a műveleti területen.
Powell felveszi a kapcsolatot a politikusokkal és az ügyvédekkel, hogy hozzák meg a helyes döntést.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

29
Nagyon jó!! nekem 10/10
28
Szerintem nem volt röhejes, mert ez nem háború hanem terrorizmus!!! Nagyon nagy dilemma és szörnyen elgondolkodtató! Nézzétek érdemes! 10/10 Köszi a feltöltést.
27
Röhejes volt !... Ilyen nincs egy háborúban !
26
10/10 sajnálom a kislányt,de 10 kislányt jobban!..szerintem is helyes volt a döntés!
25
Maximálisan 1et értek azokkal, akik szerint szépen mutatott a filmvásznon egy gyerek élete feletti moralizálás, da a valóságban nehezen hihetô ez a picsogás a drón irányítása felett. A járulékos veszteség a politikában jobbára statisztikai kérdés...sajnos.
23
Érdekes megközelítés. Vacilálnak egy gyerek életén... Bezzeg amikor csapást mérnek egy esküvőnyi emberre mert egy főkolompos ott van akkor nincs agyalás, mint ahogy akkor sem amikor a sérülteket mennek menteni azt azok is kapnak egy hellfire rakétát. Gagyi, bakker, vedd észre bábú vagy...
22
Nem jutok szóhoz. Egyszerűen meg kell nézni és át kell érezni.
21
Ez csak a hétköznapi embereknek okoz lelki dilemmát.Aki több millió dolláros szerkezetekkel ilyen, vagy hasonló horderejű akciókat meglehetős gyakorisággal vezényel harmadik világ beli országokban, annak egy "ártatlan szereplő" nem okoz problémát..(adott esetben több sem)(adott esetben még a sajátja sem)Az ilyet járulékos veszteségnek hívják, vagy sehogy sem nevezik ,vagy tesznek róla említést.A cél szentesíti az eszközt és a módszert.Ez van !Az ilyen esetekben nincs helye a moralizálásnak..filmtémának kiváló, de ez a valóságban nem okoz semmiféle problémát..Talán észre sem veszik utólag, hogy ártatlan áldozat is volt.!?!Az igazság úgysem derül ki soha!A terrorcsoport halott, a többi nem számít..Naponta hallunk merényletekben tucatjával áldozatul eső ártatlan járókelőkről...Bevallva , bevallatlanul már immunisak vagyunk rá, amíg nem minket érint közvetlenül.És különben is:ki vonná felelősségre az akciót írányító vezetőt..Senki.A sebészi pontosságú gyilkoláshoz sajnos oda kell menni testközelbe...Ha ez nem megy , nincs más megoldás.
Egyébiránt az Enola Gay-en szolgálók, vagy az őket útbaindítók sem sokat moralizáltak annak idején..Pedig volt veszteség dögivel...
Drezda bombázói sem...Pedig ott is égtek az emberek a foszforbombáktól , mint a fáklya...mégsem ültek ott Nürnbergben a padon...
A győzteseket nem nagyon számoltatja el senki!
20
Vectra95. Szerintem máshogy értelmezed a filmet. Mondjuk, amíg téged vagy szüleidet,gyerekeidet lőnék rakétával, én is nagy dumás tudnék lenni. Lehet szidnám én is azokat a némbereket, akik az életedért küzdenének, hogy ártatlanok ne haljanak már meg.
Mellesleg te még elhiszed, hogy tesze-tosza politika miatt jöttek be a migránsok? Szerinted a hírszerzés nem tudott már akkor a megmozdulásról, amikor még Európa közelében sem voltak ezek az emberek? Nézz inkább Cannibal Holocaustot, az egyszerűbb.

Azt gondolom, jó gondolatindító a film, s mindegyik embertípust kell, hogy lássuk. Ilyen az élet. 9/10