Az élet dala (2014)

Song One

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mikor Franny (Anne Hathaway) megtudja, hogy egy súlyos balesetet követően a fivére kómába került, mindent hátrahagyva azonnal hazatér.
Kiderül, hogy a fiú zenészkarrierről álmodozott, és James Forestert (Johnny Flynn), a feltörekvő énekes-előadót tartotta példaképének. Mikor James beleegyezik abba, hogy meglátogassa a lány testvérét a kórházban, Franny és a férfi között szokatlan kapcsolat alakul ki, melynek során mindketten új és váratlan dolgokat tudnak meg magukról ebben a nagyhatású drámában.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

6
Gyönyörű film volt!
Nagyon tetszett a drámája mellett az egyszerűsége és tisztasága.
Anne Hathaway hihetetlenül bájosan és szépen játszott. Elhittem minden egyes mozzanatát és nagyon emlékeztetett a karaktere, -gesztusa, mozzanata egy számomra nagyon fontos személyre, így kifejezetten elnyerte a tetszésemet.
A sztori önmagában egyszerűnek tűnik, de így ahogy meg volt rendezve és ezekkel a színészekkel egyszerűen nagyszerű volt.
Minden egyes pillanatát nagyon élveztem. Nem volt sablonos romantikus, tipikus sztori.
És igen. A zene az ami mindannyiunkat összekapcsol, meggyógyít és tovább visz a jövő sodrásába.
Nagyon tetszett hogy nem egy klasszikus romantikus filmre mentek rá, hanem inkább a drámai élethelyzetbe megélt pillanatok szépségére, ami nagy különbség és ezáltal vált sokkal bájosabbá a történet.
És a film végének is örülök. Így is reális sokszor egy kapcsolat mint itt a film végén. Ez az élet! Ha tetszik ha nem...
Ajánlom zenés, romantikus dráma film kedvelőknek, illetve olyan embereknek, akik kicsit elveszettek és szeretnének egy minimális színt vinni az életükbe!
Pontozásom: 9/10
5
Nagyoon jó film... megható... és itt előjön a testvéri szeretet!! De a végét máshogy írtam volna meg :/
4
Nekem tetszett, végre nem egy cukormázas, szirupos love story!
3
Szerintem nem volt rossz, bár biztosan nem kerül fel azon filmek listájára, amit bármikor szívesen előveszek egy esős őszi délutánon, inkább az "egyneknemrossz" kategóriát erősíti majd. Az viszont különös boldogsággal töltött el, már a film kezdetekor is, hogy Anne Hathawayt végre nem a klasszikus-romantikus, "csini-vagyok-húdejó-nekem" szerepben láttam!
2
Nekem tetszett, elragadott a világába : )