Az élet habzsolva jó (2013)

The Spectacular Now

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Sutter Keely szereti az életet, szeret csajozni és bulizni. Megismerkedik egy lánnyal, akit Aimee-nek hívnak és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. A jó és rossz, barátság és szerelem, a tisztaság és romlottság közötti határ visszafordíthatatlanul elmosódni látszik.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidzi.tv
   
   
  Vidup.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

29
Miles Teller és Brie Larson nekem már nagyon túlkorosak az ilyen szerepekhez.
Egyszer nézős kategóriaa film számomra...

28
Az alkoholista srác a film közepén már kezdet irritálni de maga a film jó volt.
27
Jo volt nagyon ,,!!!
26
kicsikocsi már hogyne tudnánk?
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

csaj olyan ,hogy akkoris megbocsátott neki,mikor majdhogynem a halálát okozta csak azzal,hogy bunkó volt... akkor van egy olyan ézésem ,hogy a végén is így van ..csak felesleges volt beletenni
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

Jó így a vége nekem tetszik Van mondanivalója az biztos
25
Szerintem ez egy kiváló társadalmi dráma. Senkit nem akarok megbántani, de nem igazán tudom, hogy mit nem lehet benne érteni: a vége is tök egyértelmű, és az egész film mondanivalója is teljesen világos.

SPOILER

Adott egy fiatal, tehetséges srác, aki a szokásos kamaszkori belső kétségekkel küzd, ráadásul a családi viszonyai sem éppen tökéletesek, amik tovább súlyosbítják az önértékelési problémáit. Ám szerencséjére az egyívású barátnője szakít vele, hiszen - bár a korosztályukban igen népszerűek voltak együtt -, mégis a lehető legrosszabbat hozták ki egymásból. Ennek a szakításnak köszönheti, hogy lehetősége adódik alaposan átgondolni az életét, mielőtt még az apja szomorú sorsára jutna. Ebben a nehéz döntésben segítik a környezetében lévő remek emberek is: elsősorban az új barátnője, akinek a problémás családi körülményei ellenére határozott és felnőtt elképzelései vannak a jövőről, továbbá egy kiváló tanára, a pótapa-szerű főnöke, illetve az édesanyja és a nővére. Szerencsére a film végére a srácnak sikerül meghoznia az egyetlen helyes döntést: tudatosan kezébe veszi az életét, és határozottan elindul a jó irányba. Jelentkezik egy főiskolára, és összeköltözik az új barátnőjével, akivel a kapcsolatukban mindvégig kölcsönösen inspirálták és támogatták egymást.
Ennyi. Itt a mese vége. Nem bonyolult.
24
mindig ez van egy jo film végén... semmit nem tudunk meg amiröl szólt az egész , hogy akkor most milett...
22
Jó kis film. Jó az alakitása a srácnak (Miles Teller. )
21
Nagyon jó film! és az alakítások is nagyon jók, bár a legvége ott Filadelfiában kicsit furcsa nekem de amugy nagyon jó! és még annyi hogy Sutter legelőször olyan bulizós, de aztán Aimeenek csak úgy segít4 De aztán megint bulizós úgyhogy furcsa de ezektől függetlenül nagyon jó!
20
nekem tetszett de én más véget tudtam volna elképzelni! 10-BŐL 8