Az erdő zongorája (2007)

Piano Forest

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A történet főszereplői két ötödikes kisfiú és egy zongora.
Amamiya Shuuhei Tokióból egy vidéki kisvárosba költözik egy időre, mert a nagymamája beteg és az anyukája vele szeretne lenni.
Shuuhei legnagyobb álma, hogy ugyanolyan híres és tehetséges zongorista váljék belőle, mint amilyen az édesapja is volt.
Útban a nagymamája felé egy erdő mellett autóznak el, ahonnan mintha zongoraszót hozott volna feléjük a szél. Azonban kiderül, hogy csak Shuuhei hallotta, aki el is könyveli, hogy biztosan csak képzelődött.
Az iskolában a bemutatkozása elég szerencsétlenül alakul, így aztán az osztály rosszfiúja ki is szemeli magának legújabb áldozatnak.
Délután az osztálytakarítás közben közli a fiúval, hogy bizony „új gyerek, bizonyíts” alapon bátorságpróbán kell részt vennie, melyet a közeli erdőben kell végrehajtania.
A legenda szerint az erdőben áll egy használt, néma zongora, mely egy halott férfié volt egykoron és bizony a fiú feladata az, hogy egyedül bemenjen az erdőbe és ha olyan nagy zongorista, szólaltassa meg a hangszert.
Shuuhei alaposan megijed de szerencsére közbelép Kai, az osztály legszegényebb diákja, aki közli, hogy a zongora az övé, és bizony nem is néma.
A többiek persze nem hisznek neki, elmennek az erdőbe, hogy az új fiú is láthassa, Kai nem hazudott.
Itt kezdődik a két fiú barátsága, akiket egy erdőbe kidobott zongora köt össze. - animeaddicts

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

3
Megtaláltam a webhelyet, hogy kiváló minőségű filmeket nézek. Azt hittem, néhányan szeretnék túl lenni ... !!!

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM

Itt láttam ⏩ ⏩ FILMEZZ1EU.BLOGSPOT.COM
2
Nézd meg a jó minőségű filmeket, és mindig mindig jó minőségben frissítsd
Ez az, ahol megnézem a webhelyet ⏩⏩ »» ▶FILMESON8.BLOGSPOT.COM
1
Szuper film. de nyomi emberek vagyunk! Kérlek sose nézzétek megy azokat a linket amiket küldünk nektek! Átbaszás az egész, szarabbik esetben vírus. Köszönjük szépen hogy elolvastátok!