Az ételművész (2015)

Burnt

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Adam Jones (Bradley Cooper) séfnek mindene megvolt és mindent elvesztett. A két Michelin-csillaggal kitüntetett szakács igazi rocksztárnak számított a pályáján, az ehhez kapcsolódó rossz szokásokkal együtt. A párizsi gasztronómiai élet fenegyereke mindig különcnek számított a szakmájában és kizárólag az érdekelte, hogy bombasztikus ízkombinációkat és ételkölteményeket találjon ki. Ahhoz azonban, hogy megnyithassa saját éttermét és megszerezze az áhított harmadik Michelin-csillagot, a legjobb formáját kell hoznia és jól is kell viselkednie, főleg a gyönyörű Helene (Sienna Miller) miatt. Az Ételművész egy hihetetlenül szórakoztató és érzelmes történet az étel szeretetéről, a szerelemről és a második esélyekről.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

64
nekem naggyon tetszett (<3)(<3)(<3)
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

1000000 osztrigaaa
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

63
Felsorakozom a gonosz fanyalgókhoz. Muter 50 éves chef, így minden film és sorozat amiben sütnek vagy főznek, kötelező darab. Finestől Cooperig. Én olyan messze vagyok a gasztronómiától, hogy a Hubble se tudna bemérni. Bögrés Knorr és porcelán kanálra cseppegtetett zseléstrutyi esszencia között nem tudom nyugodt szívvel kitenni a relációjelet. Így nem elveszve a látványban, -ha pocaktömős mozira vagyok kárhoztatva- szigorúan keresem a színészi teljesítményt és a jól megírt szövegkönyvet. Az ízek palotája ilyen szempontból nagyon tetszett, csodaszép történet az étel és az élet füszeressége közötti párhuzamról, szuper színészekkel. A Baahubali szintén szeretetnyelv nálam. Tetszett a klasszikus Csokoládé és neoromantikus Ízlések és Pofonok is. Viszont ez a Cooperes, exmasszív arrogáns alkoholista karakter legalább annyira ellenszenves volt, mint Streep kivénhedt Martha Stew-ja a Julia&Juliában. Rémes volt ez is, meg az is. Ha már a zaba van a reflektorban, érdemes valamilyen könnyebb, szórakoztatóbb tartalmat dressingelni mellé. Nálam Streep magasan van, neki könnyebben megbocsájom a gagyit, Cooper viszont Másnaposok színvonalú toyboy és ebből soha nem fog kitörni. Az ételművész közepes HollyShitHappens: keveset ad a művészetből és az alázatból és túl sokat az alkotói arroganciából. Egyensúlytalan és unalmas, semmi szenvedély!
62
Eszméletlen film! Nagyon tetszett az elejétől a végéig érdekes volt nem volt olyan pillanat a filmben amikor unatkoztam volna! Tőlem 10/10
(Egy szakmabeli )
61
10/4

Nagyon szépen köszönöm a feltöltést.

Harmatgyenge, hatásvadász, tipikus amerikai-celeb-gagyi.

Esetleg a szakácsoknak pergő főzőtudományi filmcsemege a dekoratív ételfelsorakoztatásaival, ami valóban káprázatos.

Na de ettől az idegbeteg, minősíthetetlen, alpári stílusú, lelki terrorista, trágár beszédű főnöktől...
...ettől az üvöltözős, stresszes színészi "alakítástól" kell elájulni, hasra esni?
60
Mega szuper zseniálisan jó film a maga műfajában. Imádtam. Érdemes megnézni.
59
Nagyon erdekes volt koszonom a munkatokat. 9/10
58
Érdekes film. 10/8
57
Nagyon jó film. 2x is megnéztem.
Aki szeret a konyhában művészkedni vagy vendéglátó iparban dolgozik és szereti amit csinál, annak csak javasolni tudom.
56
Az első olyan film ahol Bradley Cooper színészetével meg vagyok elégedve! Komolyan mondom!
Az Amerikai mesterlövész filmben is Oscar-díjra jelölték igazából a semmiért. Az volt a mázlia, hogy kapott egy nagyon jó drámai szerepet Clint bácsitól. De ennyi. Igazából Nem rossz Cooper, de nem is nagy szám. Ilyen semleges. De itt végre kicsit kinyílhatott a csipája és tetszett amit láttam tőle. Egy abszolút arrogáns, kemény, negatív alak aki profi illetve a legjobb a szakmájában. A konyhában csodákra képes persze csak akkor, ha ő is rájön az emberség lényegére. A keménység és a csapatmunka sokszor eltér egymástól de akkor nem is sikerül összehangolni a remek munkát.
Nekem tetszett a film
Gasztro világ kedvelőinek nagyon ajánlom akik szeretnek enni és egyben kreatívkodni a konyhában!
Pontozásom: 8/10