Az Európa-rejtély (2013)

Europa Report

Értékeléshez regisztráció szükséges!
2061-ben egy magántőkéből finanszírozott űrhajó indul a Jupiter egyik holdjára, az Európára, hogy lehetséges élet nyomait kutassa. Az űrhajó egy napkitörés során elveszíti kommunikációs kapcsolatát a Földdel azonban a legénység úgy dönt folytatja küldétését. A holdhoz közeledve egy hőáramlat eltéríti az egységet az eredetileg kijelölt leszállási helyétől, ezért a csapat a vastagabb jég miatt egyből fúrásba kezd. A fúrás során több kisebb rengés rázza meg a holdat és a legénység egyik tagja egy-egy pillanatra felvillanó fényes jelenségre lesz figyelmes. A jeget sikeresen áttörve szondát küldenek az alattuk elterülő óceánba, azonban a szonda megrongálódik. A legénység úgy dönt, hogy az erős sugárzás ellenére az eredeti leszállóhely vékonyabb jegén újrakezdik a fúrást. A próbálkozás kudarcai ellenére a tengerbiológus Corrigennek (Sharlto Copley - Elysium - Zárt világ) sikerül azonosítani egy mikroorganizmust. az óceán alatt készült videofelvételeken pedig egy ismeretlen lényt pillanatnak meg. A küldetést ezzel befejezettnek tekintik, a kommunikációs kapcsolatot helyreállítják és az egység felszállásra készül, azonban a jeget egyre erősödő rengések rázzák. A kapitány úgy dönt, hogy a küldetés során készült felvételeket mielőbb továbbítja a földi irányítóközpontnak.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

24
Nem volt rossz! Egyetértek letoltespista szavaival.
23
Ez a film doku stílusú, nem AVSP agymenést, meg überakciót kell várni.
Ez olyan, amilyen az űrhajózás valójában. Elég statikus. Realista.
DE úgy tud izgalmas lenni, hogy kötött kameranézet van.
Bizony, ha mi lennénk ott, akkor ennyit látnánk a buliból, pár fix kamerát, aztán találgathatunk, mi van. Bele kell élni magunkat, nem hollywoodi hülyeséget várni.
22
Nagyon - nagyon gyenge, egyszer nézhető és a nézhetetlen között van!!!
21
3 pont mert kegyetlen ócska filmvolt. fedélzeti kamera nézet végig...
20
3 pont mert kegyetlen ócska filmvolt. fedélzeti kamera nézet végig...
19
4 pont... és már el is fejtettem...
18
azért komoly volt a vége az a polip féle lény a tanulság turistáknak soha ne menj tenger alatti barlangokban mert hasonlóan járhatsz 10/5
17
Ez a film sajnos semmit nem tett le az asztalra, ami ne lett volna már ott régóta. Ezerszer láttuk már. Egyszer nézhető.
5/10
16
De szeretem az ilyet! Nagyon tetszett, izgalmas volt. Egy bajom volt a filmmel, hogy rövid volt. Néztem volna még egy hétig is!
15
Izgalmas,csodás alkotás!
Köszönöm a feltöltést! 10/10