Az idegen (2017)

The Foreigner

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A megrázó film főhőse egy Londonban élő bevándorló, aki bosszút esküszik miután elveszti lányát egy az IRA által elkövetett robbantás során.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Openload.co
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

52
Jackie Chan mindig is jó szinész és harcművész volt,és ne felejtsük el hogy ő már 64 éves és nyomja nem gyengén minden tisztelet... az összes filmet láttam tőle egészen a fiatal korától kezdve!!!
51
Chan nem éppen kedvencem ,nem is igazán néztem a filmjeit ,de ez nagyon tetszett . hát igen manapság ha igazságot akarsz, akkor magadnak kell cselekedni egy igazi megtorlóként + terminátorként no meg harcművészként.
50
Eszméletlen jó film,rég láttam ennyire jót ebben a műfajban.
49
Nagyon jó film Jackie Chan-tól nem is lehetne mást várni , de eggyet sajnálok hogy az erdei verekedést megvágták , a feliratos változatban jóval hosszabb .
48
Egy egészen remek kis film...
47
A jó öreg Jackie-ben sosem csalódok mindenkinek ajánlom,persze nem feláldozhatók féle aprítás van benne,de jól átgondolt film.
45
Jackie Chan nem csak remekül harcol , de kitűnő alakítást nyújt ebben a filmben ahol drámai oldalát is megmutatja a nézőknek a sok vígjátéki szerep után. 10/10 .. már másodszor néztem meg.
44
Sziasztok csak ajánlani tudom a filmet mindenkinek érdemes megnézni J.C. egyik legjobb filmje az elmúlt évek során aki szereti az nézze meg tényleg érdemes nálam a film 10/8.5-ös történet akció látvány egyben van a film nagyon kötelező darab !!!