Az ifjúság végrendelete (2014)

Testament of Youth

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az ifjúság végrendelete egy megható történet a szerelemről és az első világháborúról Vera Brittain világhírű memoárja alapján, mely mára a legnagyobb klasszikusok egyikévé vált.
Brittain egy szabadszellemű nő, aki ösztöndíjjal kerül az Oxfordi Egyetemre, hogy író válhassék belőle. Mikor kitör a háború, szerelmét és fivérét a frontra vezényelik. A nő felismeri, hogy miközben szerettei csatáznak, ő sem tud tétlenül ülni a négy fal nyújtotta biztonságba.

Linkek a filmhez

  • Tárhely
    Info
    Hibás link
    Indítás
    Vidto.me
     
     
    Vidto.me
     
     
    Flashx.tv
     
     
    Vidoza.net
     
     
    TheVideo.me
     
     
    Openload.co
     
     
    Vidto.me
     
     

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

20
Ez egy nagyon nagyon szomorú,de gyönyörű film.
19
Nagyon szép film ez Havas John-tól!
18
Hát, ez egy nagyon megható film volt. Isten bizony a film után nagyon szarul éreztem magam, persze nem azért mert a film volt rossz, hanem azért mert mély nyomokat hagyott.
17
A kommentek alapján sokat vártam a filmtől... csalódtam.
Nagyon unalmas. Már 45 percnél néztem, hogy mennyi van még hátra. Akkor azért még reménykedtem benne, hogy kihoznak belőle valamit...
Eléggé egysíkú, a szereplők nem válnak szimpatikussá, nem is túl izgalmasak. Semmi meglepő fordulat nem volt. Nem tudott hatni rám.
Lehet, hogy könyvben még elmenne, de így ez 3 pont.
16
A legszebb háborús film, amit valaha láttam. Sőt, az egyik legszebb film, amit valaha láttam. Leírhatatlanul mély érzéseket hagy maga után, a zeneválasztás nagyon jól kiegészíti a hangulatot, a színészek kifogástalanok, a felvételek gyönyörűek.
15
Nagyon jó film, remekül bemutatja a kor kihívásait, meg persze mai szemmel nézve azt mennyit nem változott az emberiség (és nem is fog).
10/9
13
Sziasztok, kérlek a listában említsétek meg Alicia Vikandert is. Ő a Főszereplő. Gyönyörű film, csak ajánlani tudom. 10/10 Köszönöm, hogy megnézhettem.
12
Rhedey! Mire gondolsz a rangjelzéssel kapcsolatban?
11
Mondanivalójában aktuális, szép film! Ajánlom megnézésre!