Az internetes zaklató (2015)

Cyberbully

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Az angol fiatalok 69% -a tapasztalt már valamilyen formában internetes zaklatást. A legsúlyosabb estetek a webcam hackek, amikor öngyilkosságba hajszolják az áldozatot. A tizenéves lányt, Casey Jacobsot is egy névtelen kíber-fanatikus zsarolja. A tinédzser a fenyegetések legrosszabbikát éli meg, amikor az illető betör a számítógépébe, és közvetlenül félemlíti meg. Azzal zsarolja, ha nem teljesíti a kívánságát, akkor a privát képeit felteszi az internetre. A történetet valós esetek ihlették.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Gounlimited.to
   
   
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

12
Most készülök megnézni a filmet, mert nagyon érdekel a téma.
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

11
A Starkok mindenhol ott vannak! Észak nem felejt!
Nem szeretnék szarkasztikus lenni, de nem hagyhatom ki:
Ez a film akkor lenne tanulságos és akkor lenne nevelő célzatú, ha rögtön az elején kikapcsolja a gépet és kimegy a levegőre a barátaival játszani, sétálni vagy tudom is én. De nyilván másról is szól a film, nem csak a fenyegetőről. A gyerekek rosszindulatúságáról, egymással szemben. De ez régen is megvolt, mikor nem volt net. Csak akkor a haját húzkodták a másiknak, most meg inkább a netes verbális bántalmazás a menő. Itt most ennek issza meg a levét a kiscsaj.
Köszi a feltöltést! 10/5
10
Roszabbra számitottam. Annak ellenére, hogy szeretem Maisie Williamset azt gondoltam, hogy ez a film rosz lesz. Viszont pozitivan csalodtam. Nem egy egetrengető film, de láttam már ennél sok roszabbat. Jó hogy nem huzták el szerintem pont eleget mutattak max 5 perc még belefért volna 8/10
9
Mérhetetlenül megható és tanulságos! A gonoszságnak csak addig van hatalma fölöttünk, amíg hagyjuk neki! S mindig van kiút...
Zseniális alkotás!
8
Tanulságos film volt , nekem 10/10 .
7
Szerintem jó film volt. Van benne tanulság.
6
Tudom, hogy az áldozat hibáztatásánál nagyobb szemétség alig létezik, de ebben az esetben a csaj nem pusztán áldozat. A bajt viszont abszolúte magának kereste, aki ilyen felelőtlenül játszik a maga és mások magánéletével, az jobb, ha számít rá, hogy egyszer úgy magyarmiskásan megszívja. Egyébként meg iszonyú kortünet a film, egy generációról, amely már el sem tudja választani a valóságot a cybertértől, ugyanakkor még messze nem olyan felnőtt, hogy felmérje tettei súlyát. Igaza van annak a népi "bölcsességnek", hogy amíg nem volt facebook (és társaik), csak a családod tudta, hogy hülye vagy.
Érdekes film, én szívesen megnézetném minden szülővel, hogy kezdjen aggódni. Nem kezdek el kárálni, hogy borzasztó, hogy a tizenéves korosztály mennyire sebezhető, mennyi éretlen ehhez a digitális elfajuláshoz - pedig borzasztó.
5
Tényleg sok a bully-s pózer picsa, mióta 10 alatt megy a szmärhtfhón, free a wifi és újra divat a seggshort. Lehetne (a másik bealázásánál) újabb, értelmesebb hobbit kitalálni az önutálat elmaszkolására,hátha az jellemformáló lenne. A film amúgy jó görbe tükör, reméljük a célközönség is magára veszi..
4
..olcsó iskolás film...
3
erdekes volt, en nem vennek be pirulat csak szolnek apanak haha