Az öböl (2009)

The Cove

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Titkos küldetésre indul az aktivistákból, filmesekből és búvárokból álló csapat, hogy felfedjék az igazságot egy döbbenetes ökológiai bűnténnyel kapcsolatban. A japán tengerparti város, Taiji melletti öbölben évente több mint húszezer delfint mészárolnak le. A halászok elektronikus berendezésekkel megzavarják a delfinek tájékozódási képességét, majd az öbölbe terelik őket, ahol nagy részükkel végeznek. Néhány példányt a delfináriumok, víziparkok számára fognak ki, míg a többi delfin húsát - melynek higanytartalma sokszorosa a megengedettnek - hamis papírokkal bálnahúsként értékesítik. A 2010-es év Oscar-díjas dokumentumfilmje.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Estream.to
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   
  Indavideo
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

20
Basszus! A hideg rázott a végén. Sok mindent gondoltam Japánról, de ezt nem mertem volna feltételezni. Azzal védekezni hogy "Kártevők", ezért megöljük mindet, és az a rengeteg hazugság!!! Homo-sapiens is csak EGY FAJ a sok millió közül, nem igaz hogy ezt nem sikerült még felfogni 4millárd-évnyi evolúció után sem. És még tovább is értékesítik, na ez után egyél sushit. Hányinger!
19
Ha csak egyetlen embert is eltántorít attól, hogy bálna/delfinhúst egyen, már megérte megcsinálni ezt a filmet...
18
Az én véleményem az, hogy ha a delfináriumokba egyetlen ember sem tenné be a lábát, és nem lenne vevő senki arra hogy tartályokban szenvedő tengeri emlősöket nézzen, előbb utóbb elég erős anyagi nyomás nehezedne rájuk, befejeződne(előbb utóbb) ez az esztelenség.
A Feröer szigeteken és a Taiji öbölben történő, a barbár hagyományokra hivatkozva buta és 0 érzelmi intelligenciájú emberek, ölésben történő élvezkedése az ami inkább a probléma.
"A tanult, intelligens ember a delfináriumok legrettegettebb ellensége."Ric O'Barry
17
Nem szoktam úgy véleményezni egy filmet, hogy nem láttam. Most kivételt teszek. Talán egyszer felnövünk végre létezésünk igazi feladatához. Mert nem hiszem, hogy az a pusztítás lenne. (<3)
16
Én nem merem megnézni...sokkolna...
15
Nagyon kemény film.
14
Csak a bemutatót néztem meg és elsírtam magam! Nem birom elviselni egyetlen állat kínzását és pusztítását sem de a delfinekét meg pláne nem,hisz hihetetlenül értelmes emlősök! Sajna amíg az ember olyan amilyen,ezek a dolgok nem fognak változni,max akkor ha már nem lesznek delfinek.
13
Megnéztem! ...Elszomorít és ledöbbent, hogy emberek mit művelnek néhány Jenért ezekkel az intelligens állatokkal.
Legmegrázóbb számomra a barbárság...van még hova fejlődnie az emberiségnek...csak már nem lesz ideje rá
Köszönöm a feltöltést!
Alapmű kellene legyen minden középiskolában!
10/20
12
Köszi a javítást!
11
+18 korosztálynak, javasolt a megtekintés, kemény jelenetek vannak benne. Kösz a feltöltést, még ha kiborító is a dokmozi. Népet ne ítéld el, csak a piac politikusai miatt, butaság.