Az ördög dublőre (2011)

The Devil´s Double

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy lebilincselő, hihetetlen, mégis igaz történet pénzről, hatalomról és romlottságról; ez az alapja a Lionsgate Filmstúdió “Az ördög dublőre” című filmjének, mely egy utazás a mértéktelenség és az erőszak féktelen játszótereként ismert 1987-es Bagdadba.

Latif Yahiát (Dominic Cooper), az iraki hadsereg egyik katonáját a tűzvonalból Saddam Hussein palotájába rendelik és megparancsolják neki, hogy legyen Saddam fiának, Udey Husseinnek (szintén Dominic Cooper) a testdublőre.
A hírhedt “Fekete Herceg” egy vakmerő, szadista alak hatalmas étvággyal a szexre és az erőszakra.
Mivel saját és családja élete forog kockán, Latifnak fel kell adnia korábbi önmagát és meg kell tanulnia úgy járni, beszélni és cselekedni, ahogy az igazi Udey.
De semmi sem készítheti fel a Fekete Herceg elmebeteg, drogfüggő életére melyben a gyors autók a könnyűvérű nőcskék és a kemény erőszak játszanak szerepet. Latif bizalmas kapcsolatba kerül a saját titkai által kísértett Sarrabbal (Ludivine Sangier), Udey vonzó szeretőjével.
A háború Kuwaittal egyre inkább közelít, Uday züllött gengszteruralma pusztítással fenyegetőzik, Latif pedig rájön, hogy az ördög barlangjából való menekülésért a lehető legmagasabb árat kell fizetni.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

49
Ez nem igaz történet, csak egy propaganda film amit a Győztesek finanszíroztak a valóságtól teljesen távol áll. Olvassátok el, hogyan halt meg Hussein 2 fia. Ezértt 10/6

15 000 000 Dolláros vérdíj volt a fejükre kitűzve.

Udajt és Kuszajt hatórás intenzív tűzharc során ölték meg, miután egy iraki informátortól kapott értesülés nyomán az amerikai katonák körbevettek és megrohamoztak egy észak-iraki villát. A Moszul városában álló kétszintes épületet annyira megerősítették, hogy Apache vagy Kiowa helikopterekről kellett rakétalövedékeket kilőni a bejutáshoz. Amerikai források szerint a Szaddám-rendszer összesen négy kulcsfigurája vesztette életét az akció során. A holttesteket a múlt hónapban elfogott Abid Hamid Mahmud al-Tikriti, Szaddám személyi titkára segített azonosítani a DNS-vizsgálatok mellett. Kézre került a héten a Köztársasági Gárda egykori parancsnoka, Barzan abd al-Gafur Szulajman Madzsid al-Tikriti is, aki a tizenegyedik, a kör dáma volt az amerikaiak ötvenöt kártyalapból álló listáján
48
Nagyon jó film !!! Engem végig lekötött !!
47
Érdekes film volt. Egyszer érdemes megnézni. 10/8
46
megerte megnezni 10/7
45
jó volt érdemes megnézni10/8
43
Nekem ez a film 10 pont.
42
egy szombat délutáni rtl-klubbos vetítéshez erős, minden máshoz inkább kevés.
41
Ez kemény volt... 10/10☆★☆★☆