Az ördög menyasszonya (2008)

The Devil's Whore

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A történelmi mini drámasorozat az angol polgárháború (1642-1651) előtt, alatt és után játszódik, ami három egymást követő fegyveres konfliktusból állt, valamint a parlamentaristák és a royalisták szembenálló pártjainak bonyolult politikai viszálya jellemezte.
A sorozat egy kitalált személy, Angelica Fanshawe és egy történelmileg igazoltan létező katona, Edward Sexby történetét meséli el.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
  1. epizód 
   
  Openload.co
  1. epizód 
   
  TheVideo.me
  2. epizód 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

3
Mozgalmas kor érdekes feldolgozása. Azért azt nem értem, hogy az ördög szerepét játszót mi az ördögnek írták ki, minthogy pár alkalommal csak a sziluettjét lehetett itt ott látni. Nekem nem nagyon jött be ez az Angelica. Igaz, hogy a többi férfinak sem, akik ismeretséget kötöttek vele. 7/10
2
hudak! Igazad van, nagyon jó film!
1
Nagyon tetszett, pedig nem sokat vártam tőle. Két jó színész miatt néztem meg főleg, de nem bántam meg. Ajánlom azoknak, akik szeretik a történelmi filmeket, ebben egy pici misztikumot, szerelmi szálakat is élvezhetünk.