Az őrület határán (1998)

The Thin Red Line

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy régi amerikai mondás szerint az épelméjűt csak egy hajszálvékony vörös vonal választja el az őrülttől.
A távoli csendes-óceáni szigeten a Charlie század katonái ugyanezen a vonalon, az őrület határán egyensúlyoznak. A második világháború idején az egyik legvéresebb csatát a Salamon-szigetek birtoklásáért vívták az amerikaiak és a japánok.
A Guadalcanal-szigeti partraszállással új fejezet kezdődött az összecsapásukban. A paradicsomi szépségű, buja növényzetű sziget lángoló pokollá vált.


James Jones regényének filmváltozata.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

11
Az összes filmet, minden linken letiltja a vírusirtó. Minden tele van trójaival, meg más szarsággal.
10
Nagyon lassú, ami a csatajeleneteknél, csak fokozza az izgalmakat, de szerintem sokszor indokolatlanul vontatott. Nagyon esztétikus, szép a zene és gyönyörű képekkel dolgozik, a harcok pedig nagyon látványosak és valóságosak. Az egész film elég realisztikus kivéve a költői monológokat, amiket nem nagyon tudtam hova tenni, így senki sem beszél és gondolkodik. Az alakítások nagyon erősek és tele van kiváló ismert színésszel. Sokszor unalmas, de igen tartalmas és jó film, érdemes megnézni. 7,5 pont.
9
Talán kipihentebben kellene nekiállni...

...és érteni sem ártana, nem csak nézni!
8
genezis: Akkor maradj a Marvel-nél, az a neked való
Az egyik kedvenc háborús film: 8/10
7
IMDB Pontszám: 7.6 ? 5x indultam neki mire végig néztem elég ennek 10/4 is bőven !!! unalmas vontatott ... 4x be aludtam rajta
6
Ha azt mondja valaki 2. világháborús film mindenki egyből ryan közlegény hu az mekkora mert locsan az agy meg stb stb.. , ezzel én is igy voltam egy ideig aztán megláttam ezt a filmet ami köröket ver az imént emlitett darabra nagyon jo film , lelkedig hatol , elgondolkodtat és nem enged egy ideig ilyen egy igazán jó film 10/10
3
Jó film volt...de végül ki nyert?...
2
Ha hentelést akarsz látni,ez nem a te filmed.Ha tartalomra vágysz,érdemes megnézni.