Az üldözött (2014)

A Most Wanted Man

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Egy csúnyán megkínzott, félig csecsen, félig orosz fiatalember bukkan fel Hamburg iszlám közösségében, hogy édesapja sötét üzelmekkel szerzett vagyonát megkaparintsa. Természetesen ez nem kerüli el a német és amerikai hírszerző ügynökségek figyelmét sem. Megkezdődik a hajsza, miközben az idő egyre fogy a tét pedig egyre nagyobb: vajon a titokzatos férfi meghurcolt áldozat, vagy rombolásra és pusztításra készülő szélsőséges?K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

19
Nem tetszet! És miért nem?mert túlságosan életszerú volt,megmutatja azt amiben nap mint nap benne élünk...hazugság,korrupció más emberek kihasználása,antiszemitizmus...és nem tudttam elvonatkoztatni Hoofffman külsejétöl sem,mert itt már nagyon látszott rajta az alkohol és a drogok "áldásos" tevékenysége...köszi a feltőltést
18
Nekem tetszett. Szerintem a jó film nem csak vérről és szexről szól. 9/10
17
Nem ajánlom senkinek,ritka pocsék egy film!
16
Én is jobbat vártam. Nem rossz, de a jó az nem ilyen.
15
Jobbat vártam. Időpocsékolás!
14
BradPitt, azaz Marci:

Ununk már téged. Az alant lévő DamonSalvatore profilodat is. Nem tiltottalak, hátha évek után képes vagy itt normálisan beilleszkedni, de látom nehezen megy. Utolsó figyelmeztetést kapod. Ne provokálj feleslegesen! Mert gondolom neked is van annyi eszed, hogy tudod, de igen, meghalt, ebben az évben. A filmben azért játszik, mert azokat a jeleneteit már felvették. Amennyiben pedig tényleg nem tudtad, neked kéne jobban utána nézni.
13
Nem halt meg játszik az éhezők viadala mostani új részébe! talán jobban utána kéne olvasnod a wikipedián nem minden pontos adat amit leírnak, ott sosem.
12
Ennél már csak a Marvel képregények megfilmesítése borzasztóbb. Iszonyat szörnyű.