Az utolsó tangó Párizsban (1972)

Last Tango in Paris

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Öngyilkos lett Paul felesége. A középkorú, kiüresedett lelkű amerikai céltalanul bolyong Párizsban, közös emlékek után kutatva.
A francia Jeanne húszéves, egyetemista lány, akiről a filmrendező barátja portréfilmet akar készíteni.
A véletlennek köszönhetően a két ember útja egy régi ház kiadó lakásában keresztezi egymást, melyben Paul a felesége elvesztése miatt érzett kétségbeesését váratlan és vadul szenvedélyes szeretkezésben vezeti le.
Miközben mindketten élik külön életüket, a lakás állandó találkahelyük lesz.

A hetvenes évek egyik botrányfilmje.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
Brando-val, nem Brandonnal. Nem az a kategória, amit az ember többször is megnézne, de remek alkotás. Közönséges sex. Nincs benne semmi közönséges. Sőt! Olvasva Brando tragédiákkal és sexualítással teli életét, nem is lett volna hiteles a film. Ettől a filmtől az ember nem fog örömtáncot járni, de az életnek van ilyen szegmense. Köszönjük.
4
Sajnos, egyik link sem működik.
3
Akkor jöjjön egy ellenvélemény: Az egyik legjobb alakítása. Teljesen mély, letaglózó szerep?!mert igazából rengeteg mindent saját életéből vett (szó szerint most nem tudok a filmből idézni, de rengeteg mondat ténylegesen Marlonról szól, az életéből szeleteket). Nem véletlen mondta, hogy többet nem játszik ilyen filmben mert felszakítja a sebeket. Amúgy meg talán a szex része is a személyiségét tükrözte, hát ilyen volt Ő, de sokkal inkább a lélek boncolása miatt ér sokat ez a film. 10/9
2
Aki Marlon Brando fan meg ne nézze!!!Egy rossz francia művészfilm utánzat,egy B.Bardot utánzattal,aki a legközönségesebb módokon szexel egy nárcisztikus Marlon Brandonnal.Számomra,kiábrándító,rettenet volt ez a film!Még jó hogy ott a fejemben,a Lázadás a Bountin,Krisztiánja,vagy a Keresztapa,J.Depp pszichológusa.Ezt a filmet igyekszem gyorsan elfelejteni,hogy M.B. a méltó helyén maradhasson a lelkemben...10/3
1
Számomra tökéletes alkotás.