Azok a csodálatos Baker fiúk (1989)

The Fabulous Baker Boys

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Jack és Frank Baker a jobb napokat látott bárzongorista testvérpár 15 év alatt végighaknizta Amerika összes hoteljét, night klubját és csehóját, ám az utóbbi időben nem nagyon megy a biznisz, ami főleg Jack flegma színpadi viselkedésének tudható be. Nincs mese, vérfrissítés kell, mert két hót unalmas pasi a nagy fekete zongora mögött a kutyát nem érdekli. Az egyetlen megoldás egy énekesnő, akinek jó hangja van és amellett még szexi is. A meghallgatás során azonban kiderül, hogy ilyen csak a mesében létezik.
Vagy mégse? Az utolsó pillanatban esik be egy miniszoknyás vagány csaj, aki még a látszólag érzéketlen Jackre is hatással van.
Suzie Diamond sokszor nem éppen szalonképes, de amellett eszméletlenül erotikus előadásmódja révén a Csodálatos Baker fiúk hamarosan ismét sikeresek lesznek. Ám a csúcson mindig előkerülnek a szokásos problémák, amelyek egy pillanat alatt tönkretehetik az egészet. A szerelem, a féltékenység, a karriervágy és a pénz ezúttal is (majdnem) mindent elront...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Flashx.tv
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

3
Ez egy méltatlanul elfeledett, ragyogó film. Gyönyörűen építkező, melankolikus történet, kiváló dialógusokkal, parádés zenével, valódi emberi drámákkal. A Bridges-testvérekről tudjuk, hogy kivételes tehetségek, de ki gondolta volna, hogy Michelle Pfeiffer amellett, hogy igézően szép, ilyen nagyszerűen énekel?
Maradandó, nagy élmény annak, aki hajlandó átengedni magát a lassan hömpölygő történetmesélésnek, a zenének.
2
Jó alakítás.. és a film is jó.. teljesen rendben van... 10/7
1
Nagyon jó film, dráma, de nagyon jó!
Amikor a 80-as években még tudtak jó filmeket csinálni...