Banks úr megmentése (2014)

Saving Mr. Banks

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Amikor Walt Disney (Tom Hanks) kislányai könyörögtek apjuknak, hogy filmesítse meg P.L. Travers (Emma Thompson) Mary Poppins című könyvét (az volt a kedvencük), Disney tett egy ígéretet, melyről nem gondolta volna, hogy húsz évébe telik, míg sikerül valóra váltania. A jogok megszerzésében ugyanis nem várt nemezissel találta szembe magát: a goromba és hajthatatlan szerzőnővel, akinek egyáltalán nem állt szándékában átengedni szeretett, mágikus dadusát a kíméletlen hollywoodi gépezetnek. Végül a könyv hanyatló népszerűségétől megijedve Travers belement, hogy elutazik Los Angelesbe és meghallgatja Disney terveit.
Abban az 1961-es két hétben Walt megpróbálta elbűvölni Traverst, gyönyörű storyboardokkal és a Sherman-fivérek fülbemászó dalaival bombázta az írónőt, akit azonban továbbra sem tudott lázba hozni. Úgy tűnt, a jogok végleg elúsznak. Disney-nek vissza kellett nyúlnia saját gyerekkorába, hogy megértse, milyen szellemek kísértik Traverst. Így tudták végül együtt kiszabadítani Mary Poppinst a könyv lapjairól, és elkészíteni a mozgókép történelmének egyik legvarázslatosabb filmjét.

K96

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Flashx.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

36
Thomas Newman zenéje bármikor felismerhető, itt is nagyot alkotott. Ha éppen nem Emma Thompsont látnám játszani, ez a film számomra teljesen felejthető lenne, mint az itt látható cselekmény is. Persze érdekes lehet ahogy megszülethetett az a bizonyos mozi - ami szerethető - de a regények... huhuuuhh messze jobbak és nem is mérhetőek a leforgatott filmhez. Julie Andrews óriási, de nem igazi Mary Poppins. Srácként ezerszer és rongyosra olvastam a könyveket, a nyelv, a hangulat és érzés amit képes nyújtani... áhh, kár az annó disney moziért és ezért a regényt követő és követő... filmért.
35
Gyugyuka, a fenti tárhelyek nagyrészéről le lehet tölteni a filmet/filmeket. Ne legyetek már ilyen kis te-he-tet-le-nek.. (nem személyeskedés!!)
34
letöltős link esetleg?
33
Remek alakítás!Szép film! 10/8
32
10/8
Nagyon szépen köszönöm a feltöltést
31
Talán szentimentális vagyok de ez a film engem még most is megfog a sokadik megnézés után is, persze ez is néhány dolog bemutatásában kicsit púderes meg cukormáz, de ettől függetlenül jó film mindenképpen érdemes megnézni mert nagyon színvonalas alkotás lett szerencsére.
30
Nem tudom miért, de imádom. Szerintem Emma Thomson akkorát alakít benne, hogy szinte nem is látok senki mást csak őt... na, jó, a dalokat is hallom és még egy hétig is dúdolgatom. A filmnek sikerült a lelkem legbelső zugát megérintenie, köszönöm! 10!10
29
Remek párhuzamok vannak a filmben! Érdekesen mutatja be milyen is a való élet, hogy nem minden alakul úgy, ahogy mi szeretnénk! 10/10!
28
Szia! Sajnos nem tudom mi a helyzet vele. Nem csak nálad rossz. Próbáltam többször is feltenni de ugyanez az eredmény.
27
Nekem is tetszett szép csalàdias film..