Becstelen Brigantyk (2009)

Inglourious Basterds

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A megszállt Franciaországban Shosanna szemtanúja lesz, ahogy a német Hans Landa ezredes lemészároltatja a családját. A lánynak sikerül megszöknie.
Új személyiséget felvéve Párizsban telepszik le, ahol egy mozit üzemeltet.
Közben az amerikai Aldo Raine hadnagy zsidó katonákból verbuvál csapatot, amely a brutális akciói miatt kétes hírnévre tesz szert a németek között. A német vezetés Shosanna moziját szemeli ki az új propagandafilm premierjére, melyen a Führer és a többi vezető is megjelenik.
Miközben Shosanna merényletre készül, Raine csapata is akcióba lendül, hogy a helyzetet kihasználja.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

72
Tetszett, bár van benne néhány életszerűtlen helyzet. Igaz, hogy a film a II. vh-n alapul, de eléggé egyoldalú és szélsőséges, bár pont ezért szórakoztató és felkavaró is egyben, megtanít olvasni a sorok/képkockák/ között. Brad Pitt alakítása nem fogott meg/szerintem átlagos/, viszont Christoph Waltz /Hans Landa ezredes/ valami fantasztikusat alakított, végig uralta a filmet. 10/8
70
Mit is mondhatnék e számomra remekműről. Sokadjára is megérdemli a 10 pontot.
69
jó film, és örülök, hogy itt megtaláltam felirattal is, mert nem egészen értem a szinkront, hogy gyakorlatilag a film egyharmada van szinkronizálva a többi pedig még feliratozva sem... (pedig sokszor elég fontos dolgok derülnek ki a német és francia szöveg alatt is)

Szóval ezer hála a fordítónak, hogy 3 nyelvre feliratozott
67
Tarantino áttért a jelenben játszódó filmektől a múltidézésekig, és ez kellett neki, hogy 15 év után újra remekművet alkosson. Christoph Waltz zseniális mint Hans Landa, egyértelműen megérdemelte az Oscart. Rajta kívül a hírnév előtti Michael Fassbender és Daniel Brühl tűntek még ki.
Ja és lehet hogy a film megtörtént eseményeken alapul, csak nem a náci vezetőket ölték meg, hanem a dublőreiket.
8,7/10
66
Tarantino...méltó hozzá...brutális film 10/8
65
Brad Pitt nagyot alakított!

10/10
64
Igen arra értettem Bár Tarantino gyilkos,szadista,kegyetlen katonái semmivel nem voltak különbek az SS-től.A film vége meg teljesen életszerútlen. Nyilván ez szubjektív.
63
A "zs..." mit jelent ebben az esetben? Remélem csak annyit, hogy zs kategória. Mert akkor vélemény. Még ha nem is értek egyet vele, de elfogadom.