Beethoven 1-6

Beethoven

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Beethoven

A Newton család tagjai igazán normális emberek. De arról egyikük sem álmodott, hogy egyszer csak feltűnik körükben egy bernáthegyi kutya, és örökre megváltoztatja az életüket, na meg a bútorok állagát. Beethoven, az eb igen súlyos egyéniség, aki a nyirkos, szemeteskukában töltött éjszaka után egy szép reggel arra ébred, hogy megtalálta álmai otthonát. Egy takaros házat kerttel, sövénnyel, és ami a legfontosabb: nyitott kapuval. George Newton hisz a gyerekei ígéretének, akik első lelkesedésükben boldogan fogadkoznak, hogy majd etetik, sétáltatják, egyszóval: gondozzák. Ekkor még csak nem is sejti, micsoda kalandok várnak rá.

Beethoven 2.

Beethoven családja, George és Alice Newton, a 15 éves Ryce, a 11 éves Ted és a 6 éves Emily elfoglaltabb, mint valaha. Beethoven magányosan őgyeleg a ház körül. Aztán egy parkban megpillantja Missyt, a legszebb bernáthegyi lányt a világon. Egy pillantás - és Beethoven elveszett... 10 hét múlva a gyerekeknek feltűnik, hogy Beethoven furcsán viselkedik. Egyre többet csatangol el a háztól. Hamar kiderül, hogy Beethoven családot alapított. A gyerekek a 4 kölyökkutyát becsempészik a házba és megpróbálják titokban tartani. De eljön az idő, amikor a ház ura George Newton rájön az igazságra.


Beethoven 3.

A Newton családnak nem sikerül időben olajra lépnie, a négylábú Beethoven épp az elindulás pillanatában érkezik meg. A nyaralni induló család nem is sejti, hogy a gondozóra bízott kitartó eb a csomagok közt bújva készül a nagy izgalmakra, a számára már rutinmunkának számító életmentésre, minden felmerülő probléma megoldására, és amiben a legprofibb: a rosszfiúk lerendezésére. Newtonékra azonban más meglepetés is vár: két lökött alak egy DVD miatt álnok akciót tervez a család ellen.

Beethoven 4.

Amikor Beethoven illemtudásbeli hiányosságait a Newton család már nem bírja tovább, a gyerekek titokban beíratják a kutyát egy kutyaiskolába. A történet Koldus és királyfi-féle fordulatot vesz Beethoven-stílusban, amikor egy séta alkalmával Beethoven elkószál a parkban, és összecserélik Michelangelo-val, a tökéletesen beidomított kutyával, aki kiköpött mása kedvenc hősünknek.

Beethoven 5.

Amikor Sara elviszi Beethoven-t nyári vakációra a különc Freddie bácsihoz az öreg bányászvárosba, a csintalan eb "kikaparja" a legendás eldugott kincshez vezető hiányzó nyomot. Most mindenki a kutya legjobb barátja akar lenni, és Beethoven felfedezése nyomán kitör a kincskereső láz a közösség bolondos figurái között. De a kaland többet takar, mint amire számítottak, mivel találkoznak a szellemekkel, melyek a város legféltettebb titkát őrzik.


Beethoven 6.

Eddie állatgondozóként keresi a kenyerét, így számos kedves teremtménnyel van nap, mint nap körülvéve. Mégis szigorú állattartás ellenes nézetei vannak, amelyek miatt nem engedi meg a fiának, Billynek, hogy megtartsa az imádnivaló kóbor kutyát, Beethovent, valamint annak kölykeit. Amikor azonban tolvajok elrabolják azt a sztárkutyát, akivel Eddie egy film kapcsán dolgozik, a stúdió úgy dönt, hogy mielőbb pótolni kell az állatot. Így aztán a jó öreg Beethovent választják ki új sztárjuknak. Beethoven pedig nemcsak Hollywoodba, hanem Eddie szívébe is belopja magát a csodálatosan elragadó személyiségével.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
  1. rész 
   
  TheVideo.me
  1. rész 
   
  Vidoza.net
  1. rész 
   
  Openload.co
  1. rész 
   
  Vidlox.tv
  1. rész 
   
  Vidto.me
  2. rész 
   
  TheVideo.me
  2. rész 
   
  Vidoza.net
  2. rész 
   
  Openload.co
  2. rész 
   
  Vidlox.tv
  2. rész 
   
  Vidto.me
  3. rész 
   
  Vidoza.net
  3. rész 
   
  Vidlox.tv
  3. rész 
   
  Openload.co
  3. rész 
   
  TheVideo.me
  3. rész 
   
  Vidto.me
  4. rész 
   
  Vidoza.net
  4. rész 
   
  Openload.co
  4. rész 
   
  Vidlox.tv
  4. rész 
   
  TheVideo.me
  4. rész 
   
  TheVideo.me
  5. rész 
   
  Vidto.me
  5. rész 
   
  Vidoza.net
  5. rész 
   
  Openload.co
  5. rész 
   
  Vidlox.tv
  5. rész 
   
  Vidto.me
  6. rész 
   
  Vidoza.net
  6. rész 
   
  Openload.co
  6. rész 
   
  Vidlox.tv
  6. rész 
   
  TheVideo.me
  6. rész 
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

5
most néztem jó volt de még sohase fogok egyetérteni yumenekoval.

.
4
a 4 az tök jó volt10 yumeneko nem értek vele nagyon egyet
3
első két rész nagyon jó ^^ viszont a többi nem kellett volna, az már csak erőltetett :/ első 2 rész:10 / 10 többi no comment :/ max 2-3.
1
A barinőmmel a kedvenc sorozatunk