Ben X (2007)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Ben különleges. Az életét furcsa rituálék szerint éli. A saját világában él, ami egyben egy internetes szerepjáték világa. Ben valódi élete ugyanis valóságos pokol: az iskolában két fiú zaklatása szinte halálos fenyegetést jelent a fiú számára. Bennek azonban van egy terve, mely egy szóban foglalható össze: gyilkosság. De aztán Ben az interneten megismerkedik Scarlite-tel. A lány felborítja az eredetei elképzeléseit.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

13
mit nem lehet ezen érteni gyökerek??
12
Archlord ep1 azért nemvolt rossz Game csak ezért néztem meg régen!
11
Aki szenvedéssel akar tölteni 1 óra 33 percet, csak az nézze meg.
10
Mit nem lehet ezen nem erteni? Nem akcio nem szerelmes film. Aki az ilyeneket szereti ne nezze meg. Tukrot allit elenk, onismeretre tanit, elfogadasra okit. Sajnos keves az ilyen film aminek ilyen tartalma van. Aki szerint ez nezhetetlen az nezzen magaba. Csak a latvany, az akcio a fontos?A felszinesseg, tartalom helyett? Itt minden szonak sulya van. Osszegezve a tema jo, a rendezes jo,sajnos a foszereplo gyenge szinesz, de a mondanivalo miatt ez megbocsathato.
9
Okádok ettől a filmtől! 50 percig bírtam aztán elokádtam magam. Semmi értelme
8
Érthetetlen film..!Vártam hogy történik valami..!.Semmi..! A végét sem lehet érteni../ 5 /
7
Szinte újraéltem a gyerekkorom.
6
a téma nem rossz , de a kivitelezés pocsék 10/0
5
Érdekes koncepció, szerintem értékes...Rainmanről pedig nagyon gyorsan leszállni!!!
4
nehol felszines, sekelyes, valahogy mindigszegenyjofiu szivja meg (most mond hogy nem unalmas, amerikai gimi, allando szivatassal, ama reszet meg vegkepp nem ertem, ha ennyi film szuletett mar rola mi afeneert nem tesznek ellene???) az alap tortenetmellett futo szal viszont erdekesegyszer mindenkepp meglehet nezni, feltenni egy kepzeletbeli polcra es elfelejteni mint az esöembert...