Beowulf - Legendák lovagja (2007)

Beowulf

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Beowulf minden harcos közül a legerõsebb, a leghatalmasabb és a legvakmerõbb. Hírét veszi, hogy a gonosz Grendel megtámadta a dánok õsi szentélyét, és lemészárolta az ott élõket. Hrotgar király jutalmat ígér annak, aki legyõzi a fenevadat. A dicsõségre éhes harcos elvállalja a megbízást, hogy leszámol az emberevõ óriással. Rajta kívül nincs emberfia, aki szembe merne szállni a vérszomjas szörnyeteggel. Ám az igazi megpróbáltatás csak ezután következik. A kegyetlen Grendel legyõzése után annak csábító, démoni erõvel bíró anyjával is meg kell küzdenie.

Linkek a filmhez

 • Szolgáltató
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

14
Az egyik legjobb animációs kaland film amivel találkoztam! Egy izgalmas akciódús látványos mese nem mai grafikával,de a történet bőven kárpótolja a régi 2007-es technikát. 10/9
13
Egészen jó film, érdemes megnézni. Eleinte furcsának tűnt ez a fajta filmes technika, nem rémlik, hogy láttam volna ehhez hasonló módon készült filmet, de meg lehet szokni. Mondjuk a látvány minőségét tekintve helyenként egészen pazar (pedig elég régi már), viszont voltak olyan részek is amelyek nagyon gagyira sikerültek (főleg a mozgásoknál voltak furcsaságok). A történet jó és a hangulat is egészen el lett találva, kicsit több "akció" belefért volna. 10/7
11
többet vártam!
10
Beowulf filmről sok mindent nem hallottam így idegen módon csatlakoztam a megnézéséhez. Annyit tudtam hogy híres Hollywoodi sztárok adták az arcaikat és szinkron hangjukat az animációs szereplőknek. De semmi egyéb. Az itteni hozzászólás alapján nem volt kecsegtető, de a film végére egészen pozitív hatás volt számomra. Nem egy hatalmas nagy durranás de van benne egy ilyen pasis filmes hangulata ami miatt érdemes legalább egyszer megnézni. Látszik a technikán hogy 2007-es alkotás. Akkor is már remekelt a technika, de ma már mennyire szebb animációs hatást tudnának kelteni ennél. Meglepő hogy pár év alatt mennyit fejlődik a filmes technika világ.
De ez is bőven szép látvány volt.
A sztorija tetszetős, nem túl bonyolult, de a végét jól felhúzták akcióval. Érdemes egyszer megnézni!
Ajánlom animációs kaland, fantasy film kedvelőknek és persze 15 éven felülieknek!
Pontozásom: 7/10
9
Nagyon jól kidolgozott izgalmas film volt 9/10 Jó lett volna ha kicsit tovább tart.
8
érdemes erre a filmre időt szánnom?
6
Elég jó volt, érdemes megnézni! 10/8
5
Szuper kis animáció ! 8/10