Billy Elliot (2000)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Amikor a 11 éves Billy a bokszedzésen megpillantja a terem másik sarkában folyó balettórát, a mozdulatok varázsa többet nem engedi szabadon képzeletét. Hamar balettcipőre váltja bokszkesztyűit, hogy titkon besurranhasson Mrs. Wilkinson óráira, aki jó szemmel felismeri Billy tehetségét. Eközben Billy apja és bátyja, Tony, akik mindketten részt vesznek a bányászsztrájkban, csak nagy nehézségek árán tudnak kenyeret tenni a család asztalára. Keserűségük gátja akkor szakad át, amikor rájönnek, hogy a bokszedzésekre szánt pénzt Billy kevésbé férfias elfoglaltságra pazarolja. Mrs. Wilkinson azonban rábeszéli Billyt, hogy - ingyen - magánórákon taníthassa, és felvételire küldi a balettiskolába. Az intenzív felkészülés mindkettejüket alaposan próbára teszi, és amikor eljön a nagy nap, Billy - Tony összetűzése miatt a rendőrséggel - elszalasztja a felvételit. Mrs. Wilkinson a maga kezébe akarja venni a dolgok irányítását, megkísérli elmagyarázni Billy apjának, milyen nagy esélyt szalaszt el a fia, de a dühöngő Tony - Billyt is megalázva - elzavarja a tanárnőt. Billy a meg nem értettség feletti elkeseredését egy táncban beszéli el Michaelnek - produkciójának véletlenül édesapja is szemtanúja lesz, akinek a földbe gyökerezik a lába fia teljesítményének láttán. Beleegyezik, hogy Billy még egy esélyt kapjon a londoni felvételin. Bányásztársainak segítségével apa és fia útra kelhetnek, hogy a fővárosban próbáljanak szerencsét.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Estream.to
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

8
Nem nyűgözött le túlságosan-többet és máshogy vártam-, de legalább van értékelhető tartalma. 10/6!
7
Húú,de nagyon jó volt...10/10 nálam..a végén papírzsepi kellett, ez jó jel Klassz történet, az elejétől a végéig leköt..Egy kellemes esti film egyedül,vagy bárhogy..Szép volt !
6
Egész jó film volt, de
Spoiler!

Ez a hozzászólás olyan információkat tartalmaz amely ismeretében a film élvezhetetlen lehet!
Ha biztosan el akarod olvasni ezt a szövegrészt, akkor kattints ide!

azért én hiányoltam a végén azt hogy nem mutatott be táncot.
5
nagyon klassz film
4
Lassan 20 éve , hogy láttam ezt a filmet. Jó film 10/7
3
Egyszerűen imádtam! 10/10
2
köszönjük hogy elmesélted a filmet valerin
1
Hallottam már erről a filmről korábban, de sosem jutottam el odáig, hogy meg is nézzem, hétvégén viszont adták a tévében, szóval nem lehetett több kifogás. Nagyon tetszett, a végét meg is könnyeztem. Örültem annak, hogy Billy apja és bátyja pozitív irányba változott, szerencsére még idejében rájöttek, mit is kellene tenniük a fiúért. Féltem, hogy nagyon drámai lesz a vége, de pozitívan csalódtam, nagyon jól meg lett oldva a dolog. Köszi a feltöltést. 10/8