Billy Lynn hosszú, félidei sétája (2016)

Billy Lynn's Long Halftime Walk

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A háromszoros Oscar-díjas Ang Lee ezúttal Ben Fountain 2012-ben megjelent Billy Lynn hosszú, félidei sétája című regényéből készített filmet.

Az iraki háborúról szóló szatíra főhőse, a 19 éves Billy Lynn egyike a Bravo osztag nyolc megmaradt katonájának, akik harctéri hősiességükért jutalmul Bagdadból hazarepítve, hálaadás napján a Dallas Cowboys futballstadionjában, a meccs nagyszünetében Beyoncé és a Destiny’s Child mellett állnak a színpadon. Billy története abban a pár percben, visszaemlékezések formájában bontakozik ki és ekkor döbben rá, hogy az amerikai közönség semmit se tud a háborúról.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vidto.me
   
   
  Openload.co
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidto.me
   
   
  TheVideo.me
   
   
  Vidlox.tv
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

28
Szerintem , nekem tettszett
27
nagyon gyenge,ertem en h mit akar kozolni a film,de attol meg gyenge
26
Szánalmas szar. Egyetlen egy értékelhető jelenettel. NE NÉZD MEG. Csak jobb filmeket lehet találni PTSD-s katonákról.
25
Egyet értek batnike véleményével. Nagyon nehéz a visszaszokás! A film egy kis bepillantást enged a hasonló emberek lelkébe.
24
Azért jó, hogy van amcsi film, ami tükröt állít. (A szinkronhangok egy része viszont valóban katasztrófa ) 8/10
23
egyet értek urbanaladar véleményeével de hogy miért nem a at-4 el kezdték az oka annyi hogy az amerikai hadsereg méreg drága hadi felszereléssel munkálkodik így míg nincs rá nyomós ok mint pl a felettesük ki nem dőlt addig nem használhatják csak is ha azt a szituáció megköveteli(gondolok az ellenfél kárának értékére valamint a felhasznált lövedék értékénekének arányos különbségére)
22
Megnéztem és utánna egyszerűen nem tudtam eldönteni, hogy mit láttam. Nagy csalódás. És még valami ajánlom mindenki figyelmébe amit " urbanaladar" a spoilerében leírt!
20
Marhajó film! De a főszereplő szinkronhanga katasztrofálisan nem illik!