Bohém rapszódia (2018)

Bohemian Rhapsody

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Bohém rapszódia a Queen zenéjének és a banda rendkívüli énekesének kirobbanó története. Freddie Mercury fittyet hányt a sztereotípiákra és ellenszegült a konvencióknak, így vált belőle a világ egyik legkedveltebb zenésze. Tanúi lehetünk a zenekar üstökösszerű felemelkedésének meghatározó dalaik és forradalmi hangzásuk révén, Mercury féktelen életvitelének a bandára gyakorolt hatásainak, és dicső visszatérésüknek a Live Aiden, ahol a már súlyos betegséggel küzdő Mercuryvel az élen a rocktörténelem egyik legnagyszerűbb koncertjét adják. A Queen nem csupán zenekar, hanem egy család is volt, s máig megihletik a kívülállókat, az álmodozókat és a zene szerelmeseit.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Openload.co
   
   
  Openload.co
  Kiegészítő égetett felirattal! 
   
  Vidoza.net
  Kiegészítő égetett felirattal! 
   
  Vidlox.me
  Kiegészítő égetett felirattal! 
   
  Vev.io
  Kiegészítő égetett felirattal! 
   
  Streamcloud.eu
  Kiegészítő égetett felirattal! 
   
  Openload.co
   
   
  Vidcloud.co
   
   
  Vev.io
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vidoza.net
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

110
Nagyon jó!! 10/10
Persze nem tökéletes, de majdnem. Freddy sokkal férfiasabb volt, darabosabban mozgott, volt egy nagyon macho kisugárzása. Rami nem olyan, de mégis nagyon jól alakított.
Eddig még senki nem tudta tökéletesen leutánozni, lehetetlen. Raminak 90 % - ban sikerült, másnak még 50%-ban sem. Jó volt nézni.
109
Fantasztikus film mindenkinek ajánlani tudom nekem 10/10
108
Hát bevallom férfiasan, én sírtam egy jót rajta. Szerintem jó volt. Francba a fanyalgókkal!
107
Hozzz :
Rátapintottál a lényegre,tele van a film csúsztatásokkal (ráadásul még kitalált személy is van benne).Azért ez elég meredek egy életrajzi filmtől.
106
na..kövezzetek meg , de nekem nem jött be Rami Malek , nagy csalódás volt...
104
Érdemes megnézni (<3)
103
Óriási csalódás! Az eleje a filmnek össze lett csapva. Az meg, hogy a Live Aid koncertre úgy "állították a színpadra", mint egy beteg embert...kifejezetten felb.sz! Oké, hogy nem doku film, na de ekkorát ferdíteni??!!
Arról nem is beszélve, hogy a Mary-vel való kapcsolata a filmben iszonyú sablonos, lebutított fonala a valóságnak.
ÉS baszki: Mercurynak NEM KÉK szeme volt!
Ócska film! 10/2
102
wow .ez aztán az életrajzi film -de tényleg csak eredeti nyelven szabadna megnézni , így a zenei élmény is tökéletes , ettől a filmtől beájultam , a we are the champions -meg örök érvényű nóta lett a bajnokok köszöntésére a sport viadalokon. és ehhez kapcsolódna gondolatom hogy minden ilyen előadóművésznek stb, hírességnek sportolnia kell teniszezni ,futni bármit ahol levezesse fölös energiáit ,nem a drogba meg piába vagy csak a sexbe menekülni ,talán jobb és értékesebb életük lehetne.
101
Talán csak azért, mert én lecsúsztam a Queen korszakról, mivel eléggé fiatal vagyok, de véleményem szerint a színészek alakításával nem volt probléma. Édesapámmal néztem meg, ő pedig a végére teljesen elérzékenyült, szóval a nosztalgikus hatásával egybekötve egy jó filmnek mondanám. Az én szemszögemből viszont nem a legjobb volt a "tálalás", vágás, forgatókönyv esetleg (?). Érthető, hogy sok mindent kellene besűríteni egy ilyen életrajzi drámába, de ezzel a besűrítéssel romlott a film minősége, mintha a jelenetek csak úgy elszálltak volna a szemem előtt súly nélkül, ami rendkívűl sajnálatos. Személy szerint maximum egy 7,5-őt adnék rá a 10-ből, de amint mondtam, ha valakit kedves emlékek kötnek az együtteshez, valószínűleg nagyobbra tudja értékelni ezt a filmet.