Boldog halálnapot! (2017)

Happy Death Day

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Tree csodálatosan beképzelt teremtés, aki egyetlen embert szeret feltétel nélkül: saját magát.
Miután a születésnapján felébred aktuális egyéjszakás kalandja, Carter mellett (Israel Broussard), kénytelen rájönni, hogy élete gyökeres fordulatot vesz.
Visszaszambázik a kolesz épületébe, ahol meghallgatja a szobatársa Lori (Roby Modine) és a dikákkör elnöke, Danielle (Rachel Matthews) epés megjegyzéseit, aztán beleveti magát a diákok megszokott életébe.
Látszólag minden kerek, kerülgeti a szokásos aktivistákat az udvaron, flörtölget a tanárával, Gregoryval (Charles Aitken), mégis az a furcsa érzés vesz erőt rajta, hogy ezt a napot már átélte egyszer.
Éppen lezárná a bizarr születésnapot, amikor brutálisan meggyilkolja egy álarcos idegen... aztán másnap újra ott ébred az egyetlen ember mellett, aki szintén hisz abban, hogy különös erők játékszerévé vált.
Tree naponta újraéli a rémes születésnapot, és félelmeit legyőzve egyre közelebb jut támadójához.
Ha letépheti róla az álarcot, véget vethet pokoljárásának, ám ha nem, örökre az eszement időhurok rabja marad...

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  TheVideo.me
   
   
  Vidup.me
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Openload.co
   
   
  Flashx.tv
   
   
  Vidlox.tv
   
   
  Indavideo
   
   
  Indavideo
   
   
  TheVideo.me
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

128
Vannak jobb időhurkos filmek is és nem is lesz a horrorfilmek királya, de abszolút pozitív csalódás volt nekem is ez film. Jó a megvalósítás, ahogy a főszereplő megpróbál minden lehetséges gyilkos jelöltet kizárni, de aztán kiderül, hogy a megoldás végig ott volt az orra előtt és akkor a film végén még van egy óriási csavar, ami mindent felborít, amit addig lát és hisz a főszereplő és a néző. Nagyon jól sikerült a készítőknek szemléltetni azt a folyamatot, ahogy Tree minden nap egyre jobb és jobb emberé válik. Önimádó, beképzelt csajból jó szándékú a hibát belátó és kijavítani tudó az élet fontos dolgait értékelni tudó érzékeny jó (emberré) hölggyé válik. A casting egyszerűen tökéletes, mert Jessica Rothe nagyon jól el tudja játszani a rossz énjét és a jó énjét is, aki, pedig ez így tudja hozni ezt a két egymásnak teljesen ellentmondó személyiséget az egyértelműen tehetség (ráadásul Jessica Rothe megjelenése egyszerre helyes és ellenszenves is, amivel még inkább hitelesen hozza az egy karakterben két lehetséges személyiség változat szerepét). Jessica Rothe kiváló választás volt erre a főszerepre. 10/8
127
Nagyon jó teljesen kellemes csalódás volt. Mindenkinek ajánlom
126
Hát erre nem számítottam. Pozitív csalódás volt!
125
A gyilkos személye szerintem nem csak engem nem lepett meg,nem az volt az igazi dörrenés a filmben.
Viszont a főszereplő csaj nagyon ott volt a szeren,nagyon tehetséges.
124
Főszereplő, na.
123
Csípem az olyan filmeket, ahol időhurokba ragad a főszepelő, de ennek nem a kategóriára jellemző depresszív hangulata van, hanem elég vicces.
122
nekem nagyon tetszett.
121
Nekem bejött ez a film Nevettem rajta párszor
120
Nekem nagyon tetszett, jókat nevettem..
119
Nézhető jó film!