Bomb City (2017)

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Történet a kultúrális különbségekről, amely egy csapat punk és Texas egyik kisvárosának konzervatív lakossága között áll fenn. A két tábor rivalizálása harccá, majd valóságos háborúba torkollik.

Linkek a filmhez

 • Tárhely
  Info
  Hibás link
  Indítás
  Vev.io
   
   
  Openload.co
   
   
  Vidoza.net
   
   
  Vidlox.me
   
   
  Vev.io
   
   

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

20
Nekem nagyon bejött csak ajánlani tudom!!!
18
Ennyi erővel az American History-X is ugyan olyan tömeg gyártmány .mint hasonló témájú filmek. Szerintem mindkét film a maga nevében egy remekmű.
17
A legkevésbé sem mondanám remekműnek. A szokásos klisés sztori szubkult banda és hipokrita gyurmagyerek ellentétéről. Az American History X-nek a nyomába sem érhet.
16
Huhh...ütős...és kemény. Főleg, hogy valóságos. A mindennapokban valószínűleg sokan így közelednének a punkok felé, de így már érdekesebb. Nem tudom, hogy ma hogyan gondolja a "gyilkos". Vagy majd amikor már késő lesz...
14
kötelező!
13
Nagyszerű és tanulságos film.Végig lekötött,szerintem kötelező darab.Csak egy nagy baj van vele...az, hogy ténylegesen megtörtént.
12
Sokkolt... Ezt a filmet mindenkinek látnia kéne...