Bosszúállók: Végjáték (2019)

Avengers: Endgame

Értékeléshez regisztráció szükséges!
A Bosszúállók végén Thanos elpusztította az univerzum felét, de Doctor Strange egy merész húzással megadta a lehetőségét annak, hogy az életben maradt Bosszúállók visszavágjanak...

Az elérhető eddigi legjobb minőség került fel az oldalra! --> HC HDTS

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

187
Sziasztok a héten ujra játszák a filmet a mozikban bővített változatban .tudja valaki hogy esetleg netre is felkerül bővítve vagy marad ez az eredeti fennt?
186
érdekes ez az időutazósdi. ha az időt kezdik el visszaforgatni, akkor bizony nincs alternatív idővonal, hanem visszagombolyítják a fonalat, és valahol beleavatkoznak. viszont mikor újra legombolyítják, akkor az máshogy sodort fonal lesz, vagy kicsit, vagy nagyon.

a másik megoldás, miszerint végtelen számú párhuzamos dimenzióban zajlik a valóság, akkor minden egyes időpont csak egy másik dimenzió és igazából nincs is idő, legalábbis semmiféle folyamként vagy fonalként, csak végigzuhanunk egy random pályán a végtelenben. aminek van valami okság-következmény logikája, vagy pont hogy nincs.
185
Donnie001

Köszi..kb ok. De szerintem ez akkor is magas! Pl Tonyt miért nem hozták vissza igy? Miért nem mentek vissza,és mentették meg a végzetes tasli elöl?
184
Jéé, a pikacsu már kint van dvd-sen. Ez annyira sokkal jobb mese hogy majd csak fél év múlva,
183
Valaki a filmhez letöltő linket
182
Yankee Köszi!
181
@Ancsa25 Arról még nincs infó, de még az idén sztem!
180
Sziasztok!
Mikorra várható a film, DVD minőségben?
179
Brokhaus!

Úgy kell értelmezni, hogy a marvel által választott filozófia alapján(amit el kell fogadnunk, hogy ezt választották, és kész, persze senki nem tudja, ha tényleg lehetséges lenne az időutazás, melyik lenne a valós ugye...) nem lehetséges a múlt manipulálásával megváltoztatni a jövőt! Azért, mert szerintük, ha visszamész az időben, a múltba való utazásod végső soron a jövőd lesz, így a te idővonalad előre mozdul. Így változtathatsz, de max. alternatív idővonalat hozol létre, nem pedig a saját múltad vonalát módosítod. A filozófiájuk szerint -amivel szembemennek a tipikus időutazásos filmekkel- maga az utazásod ténye ellentmond a változtatás lehetőségével, azért mert ha megváltoztatnál v.mit, a saját idővonaladon, amiért visszautaztál, maga az utazásod ténye is megváltozna, ha pedig az módosul, ez úgy hat vissza a történtekre, mintha eleve nem változna semmi sem, így végső soron, még ha vissza is mész az időben, előreviszed az idővonalat, nem hátra mész! A cselekedet önmagát semlegesíti! Képzeld el, ha a terminátort is erre a "filóra" húzták volna rá! A jövőbeli Johnnak nem kellett volna a faterját visszaküldeni Schwarczi ellen, mert ha a skynet végzett volna Sarah Conorral, és ő nem születik meg, eleve a T-800-as visszautazási ténye hiábavaló lett volna, de ez meg azt jelenti, John mégis megszületett volna, így a gépek nem értek volna el semmit sem a saját idővonaluk jövőjének megváltoztatását tekintve...
Nem az időbeutazás rakja helyre a dolgokat a filmben, az csak egy eszköz! A kövek ismételt egyesítése, ami rendbe rakja a dolgokat, egy újabb csettintés! Thanos csettintését nem lehet "meg nem történtté" tenni, hanem pusztán ellensúlyozni lehet, ha ők is csettintenek!
Ha Thanos nem semmisítette volna meg a köveket, nem kellet volna utazni az időben. Az utazás pusztás a kövek megszerzése miatt volt, mielőtt Thanoshoz jutottak volna, és nem azért, mert az utazással önmagában változtatni tudtak volna a jövőn (persze ez csak saját vélemény, de én a helyükben akkor csaptam volna le a múltban thanosra, miután az összes kő nála volt, a csettintése után pár perccel, amikor amúgy is gyenge volt, majdnem belehalt... a wakandából való elmenekülése után, egy csapásra megszerezték volna az összes követ, hiba volt szétválniuk, buták voltak de nagyon...! ) . Mindent helyretettek a saját idővonalukon a kövekkel, amit a múltból szereztek meg, de az ugrás csak a kövek "kölcsönzésére" volt alkalmas, önmagában változtatásra nem! Hát... "röviden" ( ) ennyi!
178
AZT én is szeretem! de akkor most mizu? hogy kell értelmezni ezt a kvantum világba zsugorodott,,ám de közben időutásos,mindent helyre rakós,de semmit megnem változtatós izét??