Brokenwood titkai 2. évad (2015)

The Brokenwood Mysteries

Értékeléshez regisztráció szükséges!
Mike Shepherd rendőrnyomozó megbízás alapján érkezik Brokenwoodba, az új-zélandi kisvárosba, ahol az emlékek – akárcsak a gyűlölködés – csírái mélyen gyökereznek.

A Brokenwoodi gepárdok legendás helyi rögbicsapat. Most, negatív rekordot döntve, 50 nyeretlen játszmát tudhat maga mögött. Mikor meztelenül, a kapuléchez kötve, holtan találják a csapat edzőjét, sokan úgy gondolják, hogy megszakadhat a szerencsétlen sorozat.

Mikor egy másik holttestet is találnak, Mike és csapata megpróbálja kideríteni, hogy egy sorozatgyilkossal van dolguk, vagy csak véletlen egybeesés...

( Teljes az évad! )

Linkek a filmhez

Ez is érdekelhet

Hibás link bejelentése

Köszönjük a segítséged. Amennyiben hibás vagy törölt linket találtál itt tudod jelezni nekünk. Sorozatok esetében kérjük írd le az epizód számát, hogy miharabb javíthassuk.

Hozzászólások

A közösségi funkciók használatához (pl.: hozzászólás) be kell jelentkezned vagy regisztrálnod!

7
Cerberus! Jótetted elnyeri méltó jutalmát. Légy ezentúl a mennyek kapujának hűséges őrzője!(kulcs a lábtörlő alatt) Mégeccer őszintén köszönöm!
6
Az utolsó rész is kitéve, az évad teljes!
5
Újabb 1 hét, oszt semmi.Szerintem ez mán faji diszkiminácó hogy nem tejjesititek amit kérek tűletek
4
mosmán télleg evagyok keseredve , kő nekem ez a sorozat oszt mégse gyün ,mosmán szeggyétek öszve magatok oszt rakjátok, küggyétek!!!
3
Végtelen tisztelettel és szerény alázattal kérdezem-Mikor a ...-ba lesznek mán következő részek merez tényleg jaó kis sorozat.
2
Nagyon várjuk a további epizódokat!Nem e lehetne serényebben, még emez évben?
1
Nagyon szépen köszönöm a 2. évadot!